Viata oglindita prin ochii altora

Viata oglindita prin ochii altora

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Se spune mereu ca nu trebuie sa ne intereseze parerile altora, cu privire la persoana noastra, insa realitatea este total diferita. Oricat de inchis ai fi, oricat de mare panza ti-ai coase in jurul tau, tot nu poti ramane indiferent in fata privirilor critice ale celor din fata ta.

Oare parerea pe care ti-ai creat-o singur despre propria persoana este in concordanta cu ceea ce cred altii despre tine? Oare te oglindesti in ochii lor in aceeasi masura in care o faci atunci cand cel care da startul esti chiar tu? Au puterea cei din fata ta sa-ti spuna verde in fata parerea lor despre tine, sau prefera diplomatia in schimb?

Atunci cand ochii critici te privesc, sa fie doar purul adevar in legatura cu persoana-ti, sau rautatea umana isi face loc si schimba datele, astfel sa fii mereu pus intr-o lumina cat mai proasta?

Consider ca parerile celor din jur sunt relevante, atat timp cat vin din partea unor persoane asupra carora rautatea nu si-a pus o amprenta atat de vizibila. Acele persoane expun sincer o parere, chiar daca si aceasta poate fi foarte departe de purul adevar.

Se spune ca daca mai multe persoane iti zic ca esti beat, este cazul sa te duci la culcare, dar oare tu esti beat sau doar obosit si ei nu-si dau seama? Acele hopuri si impleticiri ale tale in aceasta viata, sa fie oare reflectate intr-un mod fals catre unii dintre cei care te inconjoara?

Toate acestea sunt posibile, tocmai de aceea cred ca poti tine seama de anumite pareri relevante ale celor din jur, dar pe care sa le treci si prin filtrul propriu, pentru a ajunge la un echilibru existential.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *