Victor Ponta va câştiga alegerile prezidenţiale, pentru că…

sediu psd

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Victor Ponta va câştiga alegerile prezidenţiale, pentru că opoziţia este mult prea slabă. Este mult prea puţin pregătită pentru orice fel de luptă împotriva Partidului Social Democrat, inclusiv cea care se duce pe Internet, fiindcă despre ea vom vorbi în acest articol.

Datorită faptului că numărul utilizatorilor de Internet din România a crescut într-un ritm alert în ultimii ani, mediul on-line a devenit din ce în ce mai important pentru cei care doresc să ducă lucrurile într-o direcţie sau alta.

Vedem în fiecare zi cum Victor Ponta este atacat din toate părţile, însă efectul acestor săgeţi trimise către el, este exact invers decât cel scontat şi o să vă spun puţin mai jos de ce cred acest lucru.

Unii îl „atacă” în glumă, aşa cum am făcut şi eu aici, fiindcă se ştie că românii sunt caterincoşi şi când nu au absolut niciun interes în toată această treabă, nu există nici răutate, nici încercarea de a manipula. Să nu-mi spună cineva că aceste alegeri au legătură cu mine, românul de rând, pentru că nu-i aşa. Indiferent de cine va veni pe acel scaun, românii o vor duce din ce în ce mai prost, aşa că joculeţele lor nu-s importante pentru mine.

Alţii îl atacă pe Victor Ponta, fiindcă aşa simt că trebuie să procedeze. Aici totul este în regulă, deoarece este dreptul oricui la libera exprimare.

Urmează postacii plătiţi, adică specia cea mai puţin băgată în seamă, fiindcă opiniile lor sunt atât de penibile, încât nu pot influenţa pe nimeni.

Şi ajungem la membrii de vază ai partidelor din opoziţie, cei pe care îi vedem des pe la televizor şi care ar trebui să aibă un cuvânt puternic de spus în toată treaba asta cu alegerile prezidenţiale, fiindcă au o anumită notorietate, mai mică sau mai mare.

Aceştia încearcă să mişte câte ceva în on-line, fiecare având câte un blog, însă este greu să realizezi ceva, atunci când nu ştii cu ce se mănâncă Internetul.

Poate vă gândiţi că am blog de nici măcar un an de zile, asta însemnând că nu ar trebui să-mi dau cu părerea despre, însă am fost apropiat de tehnologie de când eram copil, având primul calculator (ICE-Felix HC-91) când încă nu împlinisem zece ani, iar în contact cu Internetul am intrat prin clasa a VIII-a, deci cred că sunt destul de în măsură să vorbesc despre aceste lucruri.

Revenind la blogurile celor din opoziţie, mi-am îndreptat prima dată privirea către cel al Dianei Tuşa (dianatusa.ro) însă nu prea pot scrie multe lucruri despre el, deoarece nu se încarcă, este down. Asta fiindcă tot vorbeam despre cât de multă importanţă dau unii prezenţei lor pe Internet.

Aşa am ajuns pe cel al Cristinei Pocora, o prezenţă destul de plăcută atunci când mai apărea pe la televizor, însă care are un blog oricum, numai rapid nu.

La o analiză rapidă, folosind unealta celor de la Google, PageSpeed, respectivul blog obţine 54/100 puncte la viteza de încărcare pe mobil şi 59/100 pe desktop. Prin comparaţie, cik.ro obţine 85/100 mobil şi 91/100 desktop.

google page speed rezultate

La o interogare a blogului, folosind testul de încărcare al celor de la ceipam.eu, blogul se încarcă în ~2,6 secunde, din România. Şi să ţinem cont că l-am rulat de mai multe ori, pentru a obţine o valoare cât mai mică. Prin comparaţie, cik.ro obţine ~8 ms la rularea din cache. Un blog care se încarcă greu, alungă vizitatorii.

test incarcare site

Înţeleg, respectiva persoană este politician şi poate nu este pasionată de tehnologie, însă mă gândesc la faptul că are consilieri. Poate nici consilierii nu se pricep, dar are bani şi poate plăti oameni care ştiu ce fac.

Cât să coste un blog optimizat astfel încât să arate bine şi să respecte indicaţiile Google în ceea ce priveşte viteza de încărcare? Până în 500 de euro.

Lăsând chestiile tehnice la o parte, citesc doar începutul titlului celui mai recent articol de pe blog şi deja nu mai doresc să văd despre ce este vorba: „Premierul “copy – paste”…”. Chestiile astea cu „plagiatorul”, „copy-paste” şi altele, au fost folosite în exces, aşa că ele nu mai ating pe nimeni.

Dacă Victor Ponta vine cu anumite realizări practice şi tu încerci să-l combaţi cu postări fără substanţă, fără argumente care să stea în picioare, tot ceea ce vei realiza, va fi să-l propulsezi şi mai tare.

Asta înseamnă consilieri slabi, genul acela ascultător şi cuminte, care nu ar îndrăzni să cuvânteze nimic din ceea ce ar putea deranja stăpânirea.

Cu astfel de articole nu o să reuşeşti să faci nimic, iar dacă până la urmă vei scrie o postare bună, nu o va citi nimeni, deoarece nu ai auzit niciodată de SEO (Search Engine Optimization) şi nu ai ştiut că pentru a ajunge cât mai multă lume la ceea ce aşterni tu pe Internet, trebuia să plăteşti vreo 2000 de euro în campania asta, unei firme care chiar se pricepe la aşa ceva, fiindcă România are câteva companii bune în acel domeniu.

Şi revenim la faptul că opoziţia este slabă, nu are habar cum trebuie duse pe Internet luptele într-un mod profesionist.

Până ne dăm seama cum se face treaba calumea, mai citim câte o mâzgăleală pe pereţi, pentru a vorbi şi de viaţa reală, nu doar de cea virtuală. Poate îl dăm jos, precum în poza de dedesubt. Sau poate îi facem vreun dosar, că tot se poartă pe la noi.

Altfel, nu văd cum ar putea să-l oprească cineva din cursa pe care o duce de unul singur către cea mai înaltă funcţie în stat.

jos tontamesaj zid psd

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *