Viitorul – Steaua, un meci incredibil de plicticos

case bilete Steaua

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Viitorul – Steaua, joc disputat ieri, a fost un meci incredibil de plicticos, atât de lipsit de orice, încât nu am apucat să-l văd în totalitate, fiindcă după primul gol am adormit. Şi bine am făcut, deoarece după această reuşită a lui Iancu, din minutul 52, de la 11 metri, atunci când a şi fost eliminat un jucător al Viitorului, steliştii nu au mai reuşit să înscrie. Mă aşteptam să citesc despre un 4-0 pentru Steaua, atunci când m-am trezit, însă tot 1-0 mi-a fost dat să văd. Pe de-o parte nu m-am mirat, din cauza jocului incredibil de prost pe care jucătorii noştri l-au arătat ieri.

În prima repriză nu am reuşit să văd nimic ce mă putea duce cu gândul la fotbal: nici ambiţie, nici tehnicitate, nici faze de gol. Nimic! Asta şi fiindcă Steaua a jucat ieri cu multe rezerve, din cauza accidentărilor sau a suspendărilor, nişte rezerve care au arătat că nu sunt nici pe departe de valoarea titularilor.

Şi aici mă refer în primul rând la Paul Pârvulescu, cel care nu numai că a jucat la fel de prost cum o face de obicei, dar au ajuns fundaşii Viitorului să-i dea mingea printre picioare. Tot printre cei care au ajuns întâmplător pe la Steaua, se numără şi Alin Toşca, un jucător care nu-i sigur, care face multe greşeli. Iancu, deşi a înscris ieri şi ne-a adus 3 puncte, tot nu-mi place şi nu-l consider bun pentru echipa noastră. Nicandro Breeveld joacă în nota persoanală: încet şi foarte încet, dar nu e vina lui, este a celor care l-au adus la echipa noastră. Stanciu nu-şi revine deloc, deşi făcea parte şi încă face parte dintre jucătorii care îmi plac mult, dintre cei tehnici.

Nu a existat în ultimii ani vreun meci al Stelei pe care să nu-l văd în totalitate şi care să mă plictisească atât de mult, încât să mă ia somnul atunci când ma uit la el, precum cel de aseară, însă asta este realitatea. Pur şi simplu nu aveai ce să vezi. Ne chinuiam să jucăm împotriva unei echipe extrem de slabe, una care cu greu supravieţuieşte în Liga 1.

Şi mă gândesc cu groază la faptul că dacă pleacă unii dintre jucătorii noştri cei mai importanţi, cum ar fi Tănase, Latovlevici, Szukala sau Varela, astfel de meciuri, atunci când ne vom chinui să învingem echipe slabe ale campionatului, vor deveni din ce în ce mai dese. Nu numai că vor deveni din ce în ce mai dese, dar riscăm să pierdem campionatul.

Dacă persoanele din conducerea Stelei nu se trezesc şi nu aduc jucători cu adevărat valoroşi, care să-i înlocuiască pe cei care au plecat, vor urma meciuri cu şi mai multă plictiseală pentru noi, cu şi mai puţini bani pentru ei.

Sunt sigur că dacă nu plecau atât de mulţi jucători buni de la echipa noastră sau dacă măcar erau aduşi alţii care să aibă o valoare cât mai apropiată de aceştia, acum eram calificaţi în grupele Ligii Campionilor.

Îmi doresc tare mult să nu mai văd un meci atât de slab precum cel de aseară, însă tot ceea ce văd că se întâmplă pe la Steaua, în ultimul timp, nu prea-mi dă speranţe de bine.

În fine, sperăm!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *