Vloggeri romani, asa se face!

Cu o singura exceptie, in Romania nu exista vloggeri autentici. Singura din tara noastra care a reusit sa faca ceva diferit in domeniul asta este Bianca “Tequila” Adam, pe care am vazut-o ca fiind promovata de YouTube pe prima pagina, cu destul timp in urma, si am intrat pe acolo de cateva ori, sa analizez despre ce-i vorba.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Tequila a avut succes, parca ajunsese si pe la o televiziune, deoarece a inteles ca daca vrei sa iesi in fata, trebuie sa vii cu lucruri noi, nu sa-l copiezi pe taticul vloggingului, Ray William Johnson. Am intrat de cateva ori pe la Tequila, deoarece prostioarele pe care le faceau ea si compania pe acolo, imi aduceau aminte de copilarie.

Mai sunt cativa care incearca sa fie vloggeri pe la noi si chiar daca unii dintre ei sunt isteti, le lipsesc multe lucruri necesare unei astfel de meserii, cum ar fi carisma, umorul, creativitatea etc. Pur si simplu nu sunt facuti pentru asa ceva si nici nu renunta la idee, nici nu incearca sa aduca vreun lucru nou in peisaj.

Daca pe la noi nu prea sunt vloggeri dispusi sa incerce lucruri noi pentru macar a se promova, pe la altii exista si astfel de oameni. Unul dintre acestia este Gabar, care chiar in acest moment se afla intr-un fel de cosciug, ingropat la un metru sub pamant, acolo unde si-a propus sa stea vreme de 24 de ore. O zi sub pamant, doar el, o statie, vreo doua tevi care probabil ii asigura oxigenul necesar si vizitatorii de pe YouTube live.

O idee destul de nebuneasca, insa indeajuns de unica incat sa iti atraga atentia.

Vloggeri romani asa se faceVloggeri romani asa se face

Chiar daca m-am uitat astazi de cateva ori la el, nu inteleg limba rusa si nu-mi dau seama ce zice, cum se descurca, in ce fel isi face nevoie si asa mai departe, lucruri la care inevitabil te gandesti in astfel de situatii, nu prea iti mai lasa impresia ca este la fel de entuziast acum, dupa multe ore petrecute sub pamant, asa cum era la inceput. Prima data era tot un zambet, plin de viata, iar acum pare destul de afectat de frigul de acolo.

Vloggeri romani asa se face

Chiar daca este un vlogger destul de nou si necunoscut, Gabar doreste sa-si schimbe viata cu ajutorul acestei meserii, iar intrarea pe scena pare una care a atras privirile multor oameni, deci s-ar putea chiar sa aiba succes, daca se tine in continuare de treaba.

Daca sta la suprafata, pentru a fi in ton cu ideea acestuia.

Share it on:
TwitterFacebook

3 Comments

  1. De curand, am inceput sa urmaresc pe Mikey. Incepe sa se niseze un pic mai sus. E un pic mai ok. Creste si… odata cu varsta apar lucruri noi. Probabil ca vor mai fi si altii, in viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *