Votez cu Ponta in turul doi

ponta presedinte

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Dupa cum stiti, nu am fost sa votez in primul tur, motivul fiind ca imi este sila de toti si toate, insa parca si mai sila mi-ar fi sa iasa Iohannis presedinte.

Am ras si am glumit pe seama lui Ponta, insa a venit timpul sa merg sa-l votez.

Cu toate pacatele lui, Ponta nu m-a jignit niciodata cu nimic. Ponta nu mi-a spus ca si-a luat 6 case din banii de nunta, meditatii, salarii si chirii.

Nu poate exista o umilinta mai mare de atat! Sa spui ca profesorii au fost ghinionisti pentru ca nu si-au luat si ei 6 case, sfideaza orice logica si orice urma de bun-simt.

Refuz sa ma las jignit in tara mea!

Refuz sa cred ca exista printre noi oameni care accepta o bataie de joc atat de mare, fara sa iasa in fata si ia masuri!

Daca esti un roman adevarat si tii la tara ta, nu ai cum sa-l votezi pe Iohannis.

Stiti cu totii ca PDL a fuzionat cu PNL, asta inseamna ca multi dintre cei care il sprijina acum pe Iohannis, sunt cei care au taiat pensiile si salariile romanilor.

Daca au facut acest lucru o data, o pot face si a doua oara.

Nu uitati cati romani s-au sinucis, pentru ca nu au mai putut sa-si plateasca datoriile. Aici nu mai este vorba nici despre glume, nici despre umor. Vietile oamenilor nevinovati nu pot fi lucruri de care unii sa faca misto, ei stand cu curul la bine.

Ponta merita votat doar si pentru faptul ca a dat inapoi pensiile si salariile oamenilor.

Nu, nu va fi mai bine cu Ponta si nici cu orice alt om care ar iesi presedinte, insa va fi cu mult mai bine decat cu Iohannis.

Nu vreau sa-l votez pe un om care m-a umilit prin declaratiile sale. Nu vreau sa-l vad pe Iohannis presedinte.

Ponta inseamna mai mult decat Iohannis.

Umilirea romanilor trebuie sa inceteze!

4 Comments

  1. Daca tu crezi ca este bine sa lasi tara pe un singur partid… atunci voteaza cu el…

    • Cred ca nu este bine sa lasi tara pe mana lui Iohannis si a celor din spatele lui.

      Da, o sa-l votez pe Ponta.

  2. ..in turul 2 voi vota cu ponta….si cu iohannis…mai bine imi anulez votul decat sa voteze altii pentru mine si cand zic altii ma refer la cei care voteza in numele peroanelor care nu s-au prezentat la vot. in tara asta nu ai cu cine sa votezi, toti sunt hoti si isi vad doar interesul propriu. Nu merita sa fii mandu de o asa tara care nu iti ofera nimic….pacat de frumusetile tarii de care altii ca PONTA,BASESCU si alti analfabeti, betivi si infractori o conduc, iar mulit ii voteaza pentru un litru de ulei si un kilogram de zahar din care ar trebui sa traiasa 5 ANI.

    PS….mai corecteaza tu ca eu m-am grabit 😀

  3. Eu nu ma mandresc ca sunt ROMAN. De fiecare data cand am fost in strainatate si am spus ca sunt ROMAN am fost privit cu dispret, desi lasam bani multi in tara lor. Cineva poate sa imi ia cetatenia peste noapte …. ca sa devin milionar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *