Wanggane Sikgoodeul – Wang’s Family

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Wanggane Sikgoodeul Wang's Family

Wanggane Sikgoodeul (Wang’s Family) face parte din categoria seriale coreene de comedie, acolo unde poti vedea, pe langa multe scene cat se poate de amuzante si destule situatii desprinse din vietile oamenilor, vieti care contin atat momente mai bune, cat si unele mai putin placute, suisuri si coborasuri care pun la incercare rezistenta psihica a celor care au de a face cu ele. Wanggane Sikgoodeul (Wang’s Family) este un serial coreean ce a fost lansat in luna august, a anului 2013, si care contine un numar total de 50 de episoade.

Dupa cum iti poti da seama si din titlul acestui serial coreean, Wanggane Sikgoodeul (Wang’s Family) este despre familia Wang si cele trei fete care fac parte din aceasta.

Una dintre ele isi doreste cel mai mult de la viata sa devina scriitoare, asa ca este gata sa faca sacrificii mari pentru a-si vedea visul implinit, inclusiv sa renunte la meseria sa, cea de profesoara. Chiar daca trebuie sa avem cu totii ambitia necesara de a ajunge acolo unde ne dorim, nu este niciodata bine sa te arunci inainte orbeste, fara a avea si un plan de rezerva, fara a avea siguranta zilei de maine.

Nici cea de a doua fata nu o duce tocmai bine din punct de vedere financiar, fiindca este casatorita cu un barbat care nu are un loc de munca si de aici apar tot felul de situatii pe care nimeni nu si le doreste.

De cealalta parte, sora lor cea mare pare sa duca o viata cat se poate de buna, lipsita de grija banilor, fiindca s-a casatorit cu un barbat care provine dintr-o familie bogata. Din nefericire, nici pentru aceasta lucrurile nu evolueaza tocmai bine, pentru ca daca viata ne-a invatat un lucru, acesta este ca nu te poti baza pe nimic, niciodata. Viata are si momente mai bune si unele mai putin fericite, iar de la maretie la decadere, este un singur pas. La fel se intampla si aici, pentru ca atunci cand sotul ei are probleme mari cu afacerile, ea, impreuna cu familia ei, se muta iar in casa parinteasca.

De aici incolo, apar tot felul de probleme in vietile membrilor acestei familii, neintelegeri intre parinti si copii, intre soti si sotii, unele de-a dreptul dramatice, altele cum nu se poate mai amuzante.

Wanggane Sikgoodeul (Wang’s Family) este despre viata, in general, si despre o multime de situatii care pot sa apara in destinele oamenilor, mai ales atunci cand sunt si probleme grave financiare. Cand nu exista probleme cu banii, multe dintre aceste discutii, certuri, nu exista, insa abia atunci cand situatia financiara nu-i una tocmai buna, este testata unitatea dintre oameni si taria lor de caracter. Wanggane Sikgoodeul (Wang’s Family) este un serial coreean frumos prin simplitatea lui, prin faptul ca aduce in fata oamenilor probleme pe care multi dintre acestia le au, precum si posibila rezolvare a lor prin multa intelegere si intelepciune. Wanggane Sikgoodeul (Wang’s Family) se merita a fi vazut de catre toti fanii acestui gen, fiind sigur ca nu vor fi dezamagiti de el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *