Warm and Cozy

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Warm-and-Cozy1

Warm and Cozy este o drama romantica, despre o femeie care incearca din rasputeri sa reuseasca, pe toate planurile, insa care afla destul de repede ca sa-ti doresti nu este de ajuns si oricat ai incerca nu totul depinde doar tine, ci si de ceilalti, iar altii poate ca nu stiu sa o aprecieze la adevarata ei valoare. Chiar daca momentan viata nu este una tocmai roz pentru ea, asta nu inseamna ca trebuie sa inceteze sa spere, deoarece, pana la urma, fericirea isi va face aparitia si la usa ei. Warm and Cozy este un serial coreean ce a fost lansat in anul 2015, luna mai, si care contine 16 episoade.

Warm and Cozy este despre o femeie ambitioasa, Lee Jung Joo, care se zbate sa reuseasca pe toate planurile, de la cel material, pana la cel sentimental. Vrea sa duca o viata mai buna, asa cum doresc toti oamenii, asta insemnand ca si-a petrecut ultimii cinci ani din viata muncind in cadrul unei companii de imbracaminte. Din pacate pentru ea, oricat de mult ar incerca, oricat de mult s-ar stradui, nu mereu depinde doar de tine pentru a-ti fi observate si apreciate calitatile. Nici in cazul ei nu se intampla acest lucru, avand probleme la locul de munca. Nu doar la locul de munca, ci si in relatia de cuplu.

Lucrurile incep sa se indrepte pentru Jung Joo, atunci cand il reintalneste pe Gun Woo, ambii dorind sa calatoreasca inspre insula Jeju. Ea se indreapta catre acea destinatie pentru a-si gasi fratele mai mic, in ideea de a reusi sa-l convinga sa renunte planul sau de a deschide o cafenea pe insula Jeju, iar Gun Woo vrea sa-si vanda restaurantul, denumit “Warm and Cozy”, cel pe care il deschisese pentru o femeie de care-i placea. Acesta afla de la ea ca fratele ei vrea sa cumpere o locatie si ii propune sa achizitioneze restaurantul lui, insa Jung Joo refuza.

Jung Joo si Gun Woo s-au mai intalnit in urma cu zece ani de zile, atunci cand ea a mers tot pe insula respectiva, deoarece dorea sa o gaseasca pe o femeie care aparea intr-o poza alaturi de tatal ei, despre care Jung Joo credea ca-i mama ei. Asta ar fi insemnat ca Gun Woo, copilul acelei femei, ar fi fost fratele ei geaman, deoarece ambii sunt nascuti in aceeasi zi. Totul s-a naruit atunci cand cea pe care o credea mama ei a spus ca nu-l cunoaste pe barbatul din poza, asta insemnand ca nici ea nu este fiica ei.

In prezent, viata linistita incepe sa se naruie si pentru Jung Joo, deoarece atunci cand isi cauta fratele pentru a-l face sa renunte la ideea sa de afacere, si-a vazut prietenul cum tocmai se distra in luna de miere. Mai mult de atat, a fost anuntata si de catre seful ei sa-si caute alt loc de munca, pentru ca necazurile nu vin, de obicei, singure.

Nemaiavand pentru ce sa revina in Seul, Jung Joo decide sa ramana pe insula Jeju, pentru a incepe o viata noua, alaturi de Gun Woo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *