We All Cry Differently

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

We All Cry Differently

We All Cry Differently este un serial coreean in care zgomotele unei copilarii nefericite, nu inceteaza sa faca parte din vietile oamenilor care au fost deranjate de ele, nici macar atunci cand timpul ar fi trebuit sa le stearga de mult. Zgomotele nu se opresc, ci devin din ce in ce mai puternice, mai suparatoare, fiind purtatoare de amintiri dintre cele mai neplacute. Acesta este momentul in care plangem in diferite feluri, insa pana la urma invatam si sa zambim, deoarece viata contine si multe momente frumoase. We All Cry Differently este un serial coreean lansat in anul 2014, luna octombrie, si care contine un singur episod, facand parte din dramele speciale.

We All Cry Differently este povestea unei adolescente care invata bine, atunci cand poate sa faca acest lucru si nu este deranjata de cicade. Zgomotul produs de catre aceste insecte este unul care nu-i da pace, cu atat mai mult cu cat ii aminteste de copilarie, de discutiile in contradictoriu ale parintilor. Toate aceste certuri cauzate de datorii si de faptul ca tatal ei este alcoolic, au condus inspre divortul parintilor. Din pacate, asa cum se intampla de cele mai multe ori in astfel de situatii, cei mai afectati sunt copiii, adica exact fiintele care nu au absolut nici o vina pentru greselile parintilor. Ea nu suporta zgomotul produs de catre greieri, iar fratelui mai mare ii este frica de gandaci. In plus, fratele ei are si anumite probleme de comportament, cauzand tot felul de necazuri familiei.

Daca situatia nu era suficient de complicata, aceasta devine si mai rea atunci cand eleva afla ca are nevoie de ajutorul tatalui pentru a-si putea face pasaport, in ideea de a merge la un curs de engleza, in Anglia. Nu si-a mai vazut tatal de zece ani de zile, asa ca nu stie cum sa il gaseasca si nici macar daca mai traieste.

Pana la urma, aceasta este sunata de catre tatal ei, insa apuca sa mai discute cu el doar de cateva ori, la telefon. Astfel, afla ca tatal ei este grav bolnav, din cauza alcoolului consumat in exces, si ca acesta si-ar dori sa petreaca niste timp cu ei, ca o adevarata familie, pana nu va fi prea tarziu.

We All Cry Differently este un serial coreean despre cat de putine lucruri au nevoie oamenii pentru a putea fi fericiti, lucruri care nu par insemnate atunci cand ele exista in vietile lor, aceleasi care conduc inspre drame in momentul in care dispar. We All Cry Differently este despre oameni care nu realizeaza cat de mult gresesc atunci cand iau anumite decizii, cat de mult influenteaza in rau vietile altora, inclusiv pe ale lor, decat cand este mult prea tarziu pentru a mai putea repara ceva. Chiar daca totul pare ca nu-si gaseste un raspuns in prezent, poate pe viitor va fi mai bine, iar problemele de acum vor deveni doar niste simple amintiri. In We All Cry Differently tragedia este cea care ii uneste pe oamenii care uitasera ceea ce inseamna cu adevarat sa fii o familie.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *