When the Opera Is Over

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

When-the-Opera-Is-Over

When the Opera Is Over este un serial coreean despre doi barbati care se indragostesc de aceeasi femeie. Sef si subordonat. Cel din urma are de partea sa avantajul varstei si faptul ca o cunoaste pe femeia respectiva de mai mult timp, iar celalalt experienta care vine odata cu varsta, precum si posibilitatile financiare mult mai mari. Pana la urma, asa cum se intampla de obicei in viata, tot ea va fi persoana care va alege. When the Opera Is Over a fost lansat in anul 2014, luna iulie, si are un singur episod, deoarece face parte din categoria dramelor speciale.

El este un tanar, angajat al departamentului de resurse umane al unei mari companii, care se intelege foarte bine cu seful sau direct. Directorul de la resurse umane il are la suflet, deoarece este un om muncitor, in care isi poate pune baza de fiecare data cand trebuie sa rezolve vreo problema. Acesta este si motivul pentru care a devenit mana sa dreapta. Mai mult de atat, seful sau il considera ca fiind prietenul lui cel mai bun, caruia ii poate destainui fara probleme lucruri din viata sa personala.

Astfel, tanarul afla ca sefului sau ii place de o femeie cu vreo douazeci de ani mai mica decat acesta, pe care doreste sa i-o prezinte, pentru a-i spune ce crede despre ea. El accepta, doar ca atunci cand o vede sufera un adevarat soc, deoarece nu doar ca o cunoaste pe femeia respectiva, ci a fost chiar prima sa iubita, vreme de cinci ani de zile, atunci cand acestia erau studenti. S-au prefacut ca nu se cunosc, mai ales ca relatia lor s-a terminat brusc si nu chiar foarte placut. El este genul acela de barbat care nu prea se implica emotional intr-o relatie, preferand sa le trateze cu lejeritate, deoarece nu-i plac bataile de cap. Ea l-a iubit cu adevarat si il iubeste si acum, chiar daca nu doreste sa-i arate acest lucru.

In continuare, cei doi fosti iubiti ajung sa petreaca ceva timp impreuna, cu toate ca ea nu prea este de acord cu acest lucru, atunci cand seful sau este obligat sa plece pentru o zi in Japonia, pentru a rezolva anumite probleme care au legatura cu functia sa. Astfel, il roaga pe el sa aiba grija de iubita acestuia, sa mearga cu ea la opera si sa ii spuna mai multe lucruri despre el, sa-l puna intr-o lumina si mai favorabila.

Ei nu ii place opera si lasa impresia ca nici nu prea vrea sa fie in preajma fostului ei iubit, el isi minte seful ca a dus-o la opera, insa acesta isi da repede seama ca omul lui de incredere a inceput sa nu mai fie atat de corect fata de el si, din cauza geloziei, decide sa se razbune pe acesta.

Urmeaza tot felul de situatii complicate, discutii in contradictoriu, si o lupta apriga intre cei doi pentru a reusi sa ajunga la inima ei.

Care va fi castigatorul, va las pe voi sa vedeti.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *