Who Are You: School 2015

Who-Are-You-School-20151

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

 

Who Are You: School 2015 este un serial coreean cu adolescenti, despre doua surori, gemene identice, despartite la nastere, ale caror vieti, total diferite in prezent, ajung pana la urma sa se intrepatrunda si sa conduca inspre anumite situatii neasteptate. Who Are You: School 2015 a fost lansat anul acesta, in luna aprilie, si contine 16 episoade.

Who Are You: School 2015 este despre Lee Eun Bi si Go Eun Byul, doua adolescente care au nume asemanatoare, arata aproximativ la fel, insa duc doua vieti total diferite.

Cele doua seamana atat de mult, deoarece sunt surori, gemene identice, care au fost despartite la nastere si, astfel, au ajuns sa traiasca in conditii cu totul si cu totul diferite.

Pe de-o parte, Eun Bi nu se poate considera foarte norocoasa, deoarece a crescut intr-un orfelinat, acolo unde in acest moment are grija de cei mai mici decat ea, acestia considerand-o o adevarata mama. Lucru de care este mandra. Din nefericire pentru Eun Bi, nu toate lucrurile se desfasoara intr-o maniera la fel de placuta pentru ea peste tot, deoarece la scoala are probleme cu anumite colege care-si bat joc de ea, totul sub ochii mult prea ingaduitori ai profesorilor ei.

De cealalta parte, Eun Byul a avut parte in viata de tot ceea ce si-a dorit, crescand intr-o familie care dispune de importante resurse financiare. Invata la o scoala privata, acolo unde este foarte populara si are un prieten care practica sport de performanta.

Lucrurile incep sa se complice atunci cand Eun Byul pleaca din Seul, impreuna cu scoala, intr-o calatorie in orasul in care locuiest Eun Bi (Tongyeong) si dispare fara urma. In acelasi timp, Eun Bi incearca sa se sinucida, sarind de pe pod, atunci cand a aflat ca a fost exmatriculata de la scoala, pe nedrept.

In urma acelui incident, Eun Bi isi pierde memoria si afla ca acum se numeste Eun Byul, deoarece a fost confundata de catre mama celei din urma ca fiind chiar fiica ei, cea care a disparut.

Astfel, Eun Bi incepe sa traiasca in locul lui Eun Byul, insa, incetul cu incetul incepe sa-si recapete memoria si incearca sa dea de urma surorii sale, pentru a intelege ceea ce s-a intamplat cu aceasta si, in acelasi timp, de a vedea de ce a ajuns ea de rasul colegelor, atat timp cat sora ei este foarte populara in cadrul scolii private unde a ajuns ea sa invete acum.

Trebuie sa realizeze aceste lucruri, deoarece in respectiva scoala privata a venit si fata care isi batea cel mai rau joc de ea in trecut, care a recunoscut-o si a amenintat-o ca o va da de gol sau ca va folosi influenta pe care o are tatal ei, pentru a o face sa se transfere.

Din fericire pentru ea, in noua scoala are un prieten de nadejde, care a decis sa o ajute chiar si dupa ce i-a spus ca nu este adevarata Eun Byul. In plus, pe langa ajutor, cei doi se vor indragosti unul de celalalt.

Who Are You: School 2015 este un serial coreean simpatic, care are in spate o poveste foarte bine inchegata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *