Who Are You?

Who Are You

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Who Are You? este un serial coreean de fictiune, despre politisti si fantome, care ajung sa lucreze impreuna la rezolvarea anumitor cazuri, pentru ca spiritele sa se odihneasca in liniste. Who Are You? a fost lansat in anul 2013, luna iulie, si contine 16 episoade.

Who Are You? este povestea unei politiste care a ales aceasta meserie dupa ce parintii ei au murit in urma unui accident auto. Nu se poate spune ca a fost o algere prea inspirata, deoarece era sa-si piarda si ea viata in timp ce lucra la un caz impreuna cu partenerul si iubitul ei. Atunci, aceasta s-a lovit puternic la cap, intrand in coma, stare in care s-a aflat pentru sase ani de zile. Din fericire pentru aceasta, si-a revenit aproape complet dupa teribilul accident, din punct de vedere fizic. Singura problema ar fi ca nu-si mai poate aminti nimic din trecutul ei, deoarece si-a pierdut memoria.

Dupa aceasta revenire atunci cand aproape nimeni nu se mai astepta, a inceput sa lucreze iar in calitate de politist, in departamentul de obiecte pierdute. Incercand sa-i gaseasca pe cei care si-au pierdut bunurile, isi da seama ca a capatat puteri paranormale, deoarece acum are capacitatea de a vedea fantome. Spiritele celor care si-au pierdut anumite lucruri, care nu-si pot gasi linistea pana cand cazurile lor nu sunt rezolvate. Fiind o persoana buna, doreste sa le ajute, insa mai trebuie sa-l convinga si pe noul ei partener de existenta fantomelor, pentru a o ajuta. Partenerul ei este un politist incepator, care a fost trimis la obiecte pierdute dupa ce si-a ranit un superior, atunci cand acestia arestau un infractor.

El nu crede in alte lucruri in afara de cele pe care le poate vedea sau atinge, asa ca spusele ei sunt privite cu neincredere, pana in momentul in care se petrec anumite lucruri pe care ea nu ar fi putut sa le cunoasca.

In continuare, cei doi incep sa incerce sa descifreze misterul din jurul unor cazuri care nu au fost rezolvate niciodata, apropiindu-se unul de celalalt din ce in ce mai mult. Asta pana cand apare si cel de-al doilea barbat, fantoma fostului ei iubit, cel care a murit in acea zi fatidica, cand si ea s-a lovit la cap si a intrat in coma, in urma cu sase ani de zile, pe vremea cand lucrau la un caz foarte important. Acesta fusese un politist de elita, care atunci cand traia i-a promis ca o va proteja mereu, exact ceea ce incearca sa faca si acum.

Who Are You? este o drama romantica, o fictiune in care lumea reala ajunge sa conlucreze cu lumea spiritelor care nu-si pot gasi linistea, pana cand nu li se face dreptate. O lume in care ea nu-si mai poate aduce aminte de cel pe care l-a iubit atat de mult si care a murit in misiune, atunci cand si ea era cat pe ce sa-si piarda viata. Chiar daca ea nu-si mai aduce aminte de fostul iubit, el continua sa fie alaturi de aceasta, incercand sa o protejeze.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *