Wonbyeokhan Yioteul Mannineun Beom – How to Meet a Perfect Neighbor

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Wonbyeokhan Yioteul Mannineun Beom How to Meet a Perfect Neighbor

Wonbyeokhan Yioteul Mannineun Beom (How to Meet a Perfect Neighbor) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, o dragoste cu nabadai, cu foarte multe situatii comice si o actiune destul de incurcata, care nu iti da posibilitatea sa te plictisesti, pe masura ce ai parte de ea. Wonbyeokhan Yioteul Mannineun Beom (How to Meet a Perfect Neighbor) este un serial coreean ce a fost lansat in luna iulie, a anului 2007, si care contine un numar total de 20 de episoade.

Toata actiunea acestui serial coreean se invarte in jurul lui, un barbat caruia cel mai mult in viata ii place sa seduca femeile. Cu cat mai multe, cu atat mai bine, doar ca daca te ocupi cu asa ceva pentru prea mult timp, vei ajunge pana la urma sa culegi si roadele mai putin dorite ale unei astfel de meserii. Situatia devine usor dramatica, atunci cand una dintre cele care credeau ca nu mai exista alte femei in viata lui si ca ea este unica, afla ca tanarul playboy se pregateste sa plece intr-o calatorie in Cambodgia. Astfel, isi ia si ea sora pentru a se indrepta catre aceeasi destinatie exotica.

Daca ea este o persoana cam naiva, de aceasta naivitate profitand si cel care invarte femeile pe degete, sora ei este o persoana cu capul pe umeri, asa ca incearca sa-ti tina sora departe de cel care ea considera ca-i face rau. Nici nu trebuie sa se zbata prea mult pentru a face acest lucru, pentru ca atunci cand cele doua ajung la aeroport, il vad pe el la brat cu alta femeie. Sora ei cea naiva se simte tradata si cat se poate de dezamagita, pentru ca isi pusese atatea sperante in acel om si din ele nu mai ramasese nimic.

Intre timp, apare si o a patra persoana, tot pe acelasi aeroport, un om care avusese probleme in trecut cu tanarul respectiv, pe care il considera principalul vinovat pentru tot rau din viata sa. Acesta plecase sa se casatoreasca in Cambodgia, insa, nefiind genul care are prea mult noroc in dragoste, se vede refuzat de cea care trebuia sa devina viitoarea lui nevasta. Mai tarziu, acesta ajunge sa primeasca lectii din partea acelui playboy, pentru a sti si el cum sa se comporte in preajma femeilor. Din pacate, aceste lectii nu prea dau roadele scontate, asa ca pana la urma ajunge sa devina un musafir nepoftit in casa acelui gigolo de ocazie.

Daca al nostru playboy nu avea suficiente probleme, acesta ajunge sa devina vecinul celor doua surori, situatia complicandu-se si mai tare. Astfel, din cel care era cat se poate de fericit, acesta sfarseste prin a avea o viata cum nu se poate mai rea pentru el si mai plina de umor pentru noi.

De cealalta parte, dintre cele doua surori, cea care era mai ancorata in realitate ajunge secretara tanarului ei sef si intre cei doi incepe sa apara o frumoasa poveste de dragoste, chiar daca atunci cand s-au cunoscut nu prea se suportau.

Wonbyeokhan Yioteul Mannineun Beom (How to Meet a Perfect Neighbor) este un serial coreean de dragoste, suficient de amuzant pentru a fi si mai placut, asta insemnand ca vi-l recomand cu placere.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *