Wondeopul Mama – Wonderful Mama

Wondeopul Mama (Wonderful Mama) este un serial coreean emotionant, despre drama unei femei care afla ca sufera de o boala degenerativa a creierului, pentru care medicina moderna nu are raspuns. Stiind ca nu prea mai are mult timp la dispozitie pana efectele bolii vor pune stapanire pe ea, doreste sa-si invete copiii sa aiba grija de afacerile familiei. Nu doar de afaceri, ci si de ea, pentru atunci cand aceasta nu va mai fi in stare. Wondeopul Mama (Wonderful Mama) a fost lansat in anul 2013, luna aprilie, si contine 48 de episoade.Wondeopul Mama Wonderful Mama

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Wondeopul Mama (Wonderful Mama) este povestea unei femei care a plecat foarte de jos, avand mai nimic, si care a ajuns sa detina mai multe afaceri importante. Nu foarte multi oameni reusesc acest lucru, deoarece este nevoie de multa ambitie si ceva noroc, insa goana dupa bogatie are si ea un pret, acela de a nu mai fi in stare sa petreci suficient timp cu propria familie. Chiar daca are trei copii, relatiile din sanul familiei nu sunt unele foarte stranse, atitudinea urmasilor ei nefiind una care sa o multumeasca.

Inainte nu baga in seama prea mult aceste lucruri, insa, atunci cand a aflat ca sufera de Alzheimer, a decis ca situatia trebuie sa se schimbe, iar prea rasfatatii ei copii trebuie sa se maturizeze rapid, sub indrumarea acesteia.

Dintre cei trei copii, fiica mai mare este cea care ii da cele mai multe batai de cap, deoarece este o persoana tare imatura, aroganta si care nu ar putea sa conduca nici macar un chiosc de ziare, nemaivorbind de afaceri de miliarde.

In ajutorul mamei, pentru a isi putea da pe brazda fata, vine si un baiat care stie ceea ce inseamna greul in viata. Acesta a fost nevoit sa invete sa se descurce singur, deoarece a ramas fara suportul parintilor la o varsta frageda. Este total opusul ei, fiind o persoana responsabila, matura si care uraste persoanele iresponsabile si imature. Cei doi lucreaza in cadrul aceleiasi companii si nu se poate spune despre ei ca se inteleg prea bine, cel putin la inceput. Cu timpul, acestia incep sa se simta din ce in ce mai bine unul in compania celuilalt, pana cand se ajunge la dragoste. La dragoste si la mai multa responsabilitate din partea ei, devenind, intr-un final, o persoana in care mama acesteia isi poate pune baza.

Wondeopul Mama (Wonderful Mama) este un serial coreean despre faptul ca banii nu aduc neaparat si fericire sau sanatate, iar atunci cand doctorii nu gasesc o rezolvare pentru problemele tale medicale, ti-ai dori sa ai pe cineva aproape, care sa tina la tine si sa te ingrijeasca, macar atat timp cat mai constientizezi aceste lucruri. In astfel de cazuri, suportul moral este foarte important, iar familia este cea care il poate oferi cel mai bine. Wondeopul Mama (Wonderful Mama) este despre lucruri reale, despre situatii foarte neplacute, despre teama de a nu ramane singur atunci cand iti este mai greu. Acesta este un serial care te face sa te gandesti mai mult la ceea ce inseamna pentru tine persoanele dragi.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *