Wonderful Days

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Wonderful-Days

In marea majoritate a cazurilor, reintoarcerea la persoanele dragi, la familie, reprezinta un motiv de bucurie. Zilele devin mai minunate cand te gandesti ca-ti vei revedea parintii, fratii sau sotia, copiii si asa mai departe. Nu la fel se intampla si in cazul lui, a celui care doreste sa revina in oraselul pe care l-a parasit cu multi ani in urma. Cu toate acestea, niciodata nu trebuie sa spui niciodata, deoarece s-ar putea sa ai si tu parte de zile minunate, chiar daca nu te-ai astepta la ele. Wonderful Days este un serial coreean despre familie si tot ceea ce inseamna aceasta, cu rele si multe mai multe bune. Wonderful Days a fost lansat in anul 2014, luna februarie, si contine 50 de episoade.

Wonderful Days este povestea unui barbat care provine dintr-o familie fara mari posibilitati financiare, insa care a ajunsa sa se descurce singur in viata, dupa ce a plecat de acasa la varsta de optsprezece ani, deranjat fiind de felul in care se purtau cu el mama si sora lui. Tot din cauza lor a sedus-o si pe fata familiei unde lucra mama sa, pentru a se razbuna pe aceasta. Atunci cand a plecat de acasa, a vrut sa o ia si pe “iubita” lui cu el, ea fiind de acord, insa nu s-a mai intamplat acest lucru, deoarece i-a spus ca totul nu a fost mai mult decat o simpla joaca. O joaca, insa pana la urma aceasta s-a transformat in iubire, respectiva fata fiind prima lui dragoste.

Chiar daca a plecat de acasa la o varsta atat de mica, acesta reusit sa se descurce singur si sa ajunga procuror. O functie respectata, de care este tare mandru, deoarece a dobandit-o dupa multa munca. Cu toate acestea, cariera nu suplineste niciodata familia, asa ca doreste sa se intoarca la rudele sale, pe care nu le-a mai vazut de mult timp.

Revederea ii creeaza emotii cu mult timp inainte de a se produce.

Oare cum va reactiona mama sa? Femeia care si-a crescut cu greu copiii, dupa ce tatal lor a fugit de responsabilitati. Mama acestuia este genul acela de femeie dintr-o bucata, care nu crede prea mult in scoala, scoala pe care nici ea nu a frecventat-o, deoarece provine dintr-o familie in care toate femeie au lucrat ca menajere.

Odata ajuns acasa, isi da seama ca nu este atat de rau pe cat credea, din contra. Si-a revazut fratii, sora si nepotii. A avut ocazia pentru prima data sa le ofere celor mici jucarii, sa se plimbe cu sora sa prin imprejurimi si sa bea impreuna cu fratii sai. Momente de neuitat, alaturi de familia sa, care nu pot fi inlocuite cu nimic.

Pentru a fi peisajul complet, mai trebuie sa se vada si cu prima sa iubire, mai ales ca nu a incetat niciodata sa se gandeasca la aceasta. Nici ea la el, cu toate ca apar si cateva situatii mai tensioate pe parcurs, din cauza faptului ca aceasta doreste sa se razbune pe cei care au distrus afacerea tatalui ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *