Wooriga Saranghal Soo Iteulka – Can We Love?

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Wooriga Saranghal Soo Iteulka Can We Love

Atunci cand ai probleme, este bine sa ai o prietena langa tine, dar parca si mai bine este sa ai doua. Wooriga Saranghal Soo Iteulka (Can We Love?) este povestea a trei prietene foarte apropiate, care au o multime de probleme, peste care ar trebui sa treaca mai usor daca se ajuta unele pe altele, cel putin in teorie, deoarece, in realitate, mai apar si situatii destul de complicate ca urmare a faptului ca se cunosc. Situatii destul de dramatice pentru ele si decent de amuzante pentru noi. Wooriga Saranghal Soo Iteulka (Can We Love?) este un serial coreean de dragoste, ce a fost lansat in luna ianuarie, a anului 2014, si care contine 20 de episoade.

Toate cele trei prietene se apropie cu pasi repezi de varsta de 40 de ani si nu s-ar putea spune despre ele ca sunt multumite pe deplin de ceea ce le-a oferit viata.

Una dintre acestea pare, la prima vedere, ca are tot ceea ce isi poate dori o femeie. Este casatorita cu un om de afaceri foarte bogat, are o fata frumoasa si o viata aparent confortabila. Asa cum se intampla de cele mai multe ori, aparentele inseala, deoarece nu prea se intelege bine nici cu soacra ei, aici fiind ceva oarecum normal, insa nici cu fiica, din cauza faptului ca adolescenta este o fire independenta. In plus, acesteia i se scurg ochii dupa un regizor de film foarte cunoscut, sotul ei investind in afacerea cineastului.

Daca lucrurile nu erau destul de complicate, una dintre cele doua prietene ale sale lucreaza tot in domeniul filmului, fix cu regizorul respectiv. Spre deosebire de ea, aceasta prietena este divortata si nici nu sta prea bine cu banii, fiind nevoita sa lucreze si in alt domeniu, in afara de cel al cinematografiei, pentru a-si putea creste copilul. Daca problemele ei nu erau de ajuns, trebuie sa mai indure si toanele exigentului regizor.

Cea de a treia femeie, este singura. Nu are nici sot, nici copil, nici noroc in dragoste. Fostul ei prieten a profitat cat a putut de ea, dupa care a parasit-o, nu inainte de a-i adresa si niste cuvinte jignitoare. Cu toate acestea, este multumita de viata ei, cel putin asta vrea sa dea de inteles. In realitate, nimanui nu-i place sa fie singur, nici macar celor mai retrase persoane. Fiecare om are nevoie de cineva alaturi, chiar daca nu recunoaste acest lucru.

Asta inseamna ca intrebarea „Can We Love?” (Putem sa iubim?) trebuie sa-si gaseasca raspuns, nu inainte de a ne oferi o portie serioasa de umor, deoarece acolo lucrurile sunt prezentate intr-o nota cat se poate de vesela.

Wooriga Saranghal Soo Iteulka (Can We Love?) este un serial coreean despre viata, problemele vietii, dragoste, drama, comedie si iar iubire. In special comedie si iar iubire, dupa care ceva umor si din nou amor. Putem sa iubim? Intrebarea trebuie sa primeasca un raspuns, iar acesta nu poate fi decat unul. Un singur raspuns, venit din trei parti si spus cu voce tare. Sa fie „Da!”, sa fie „Nu!”?

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *