Woowahan Nyeo – She is Wow

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Woowahan Nyeo She is Wow

Woowahan Nyeo (She is Wow) este un serial coreean de comedie, in care personajele principale vor sa para ceea ce nu sunt, mai ales ca trebuie sa pastreze aparentele in fata fanilor. Fiind persoane publice, viata lor trebuie sa para una perfecta, lipsita de griji sau probleme, deoarece oamenii asta vor sa vada. Fanii nu inteleg, cateodata, ca pana si idolii lor au tot felul de probleme, deoarece sunt si ei oameni. Aceasta lume falsa este acceptata atat de catre fani, cat si de catre vedete, insa exista si persoane care doresc sa sape cat mai adanc in vietile private ale starurilor, pentru a afla ceea ce se intampla cu adevarat, pentru scandal, pentru a vinde. Woowahan Nyeo (She is Wow) a fost lansat in anul 2013, luna aprilie, si contine 12 episoade.

Woowahan Nyeo (She is Wow) este despre un cuplu care duce o viata perfecta, sau cel putin asta este impresia pe care cei doi vor sa o lase. Ea este o actrita cunoscuta, care are o multime de fani, iar el unul dintre cei mai buni prezentatori ai Coreei de Sud. De fiecare data cand apar impreuna pe la diverse evenimente, cei doi se imbratiseaza tandru, isi fac tot felul de declaratii romantice si lasa impresia ca duc o viata care se apropie de perfectiune. Cuplul perfect, care duce o viata ca in povesti.

Din nefericire, viata nu este intotdeauna doar frumoasa, iar vedetele nu sunt ferite de probleme, din contra, ele fiind mai expuse decat oamenii obisnuiti. Problemele lor sunt reprezentate de faptul ca au un fiu nu foarte ascultator, care tocmai a fost exmatriculat. Nemaiavand ce face in Statele Unite ale Americii, acolo unde invata, acesta s-a intors in Coreea de Sud, doar pentru a le crea parintilor si mai multe probleme, cu atat mai mult cu cat nu se intelege deloc cu tatal sau, fiind dese momentele in care cei doi discuta in contradictoriu.

Daca problemele cu fiul nu ar fi fost de ajuns, ea incepe sa-si gaseasca din ce in ce mai greu roluri in filme, din cauza faptului ca timpul nu iarta pe nimeni, la mare cautare fiind actritele tinere. Asta inseamna ca trebuie sa tina cat mai departe presa, pentru a nu se afla de problemele fiului si a nu fi descoperit un secret care ar putea sa-i afecteze decisiv cariera, o cariera care si asa se afla in declin.

Ei doresc sa-si tina problemele departe de ochii lumii, pentru a putea poza in continuare in familia perfecta, insa ochii lumii sunt destul de ageri in a descoperi ceea ce altii incearca sa acopere, iar toata aceasta joaca de-a soarecele si pisica nu poate conduce decat inspre foarte mult umor.

Woowahan Nyeo (She is Wow) este un serial coreean de comedie, in care drama este si ea prezenta, insa mult mai putin vizibila datorita nenumaratelor momente de umor pur. Toti oamenii incearca sa salveze aparentele in fata altora, deoarece fiecare dintre noi dorim sa parem altfel in relatiile cu persoanele necunoscute, insa atunci cand apesi prea mult pe acceleratie, este posibil sa fii prins de radar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *