Yawang – King of Ambition

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Yawang King of Ambition

Yawang (King of Ambition) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, unde poti vedea cum povestile de iubire din copilarie, continua si atunci cand oamenii devin adulti, doar ca, pe langa ele, isi fac aparitia si dramele unei vieti lipsite de afectiunea parinteasca, precum si anumite abuzuri, acestea putand da nastere unor adevarati monstri. Yawang (King of Ambition) este un serial coreean ce a fost lansat la inceputul anului 2013 si care contine un numar total de 24 de episoade.

Yawang (King of Ambition) este despre deciziile gresite ale parintilor, cei care isi abandoneaza copiii si, astfel, contribuie in mare masura la destinul care in cele mai multe cazuri nu este unul tocmai bun, al unor fiinte micute si nevinovate. Asta este povestea celor doi, el si ea, care au fost abandonati intr-un orfelinat si care s-ar simti si mai singuri decat sunt, daca nu si-ar purta de grija unul celuilalt. Mai mult el ii poarta de grija ei, cel care ar face absolut orice pentru ea. Este vorba despre o iubire sincera, copilareasca, insa una care va rezista peste ani.

Din pacate pentru cei doi, prietenia lor adevarata se sfarseste destul de brusc, atunci cand ea este adoptata, iar el ramane fara cea la care tinea atat de mult. Aceasta despartire nu este una permanenta, fiindca peste zece ani de zile, acestia se reintalnesc, din intamplare, atunci cand se ciocnesc unul de celalalt.

Ajunsi iar impreuna, cei doi isi jura iubire vesnica si ca vor face orice pentru a nu mai fi despartiti vreodata. Cum astfel de promisiuni trebuie onorate, el munceste din greu pentru a-i asigura ei o viata decenta, iar oboseala acumulata la munca nu reprezinta nimic, se sterge ca si cand ar fi trecut cu un burete peste ea, atunci cand ii zambea femeia pe care o iubea din tot sufletul lui.

Din nefericire pentru acesta, fata careia ii oferise toata dragostea lui, incepe sa se schimbe, sa devina lacoma si plina de ura, ajungand chiar sa comita fapte greu de descris, fiindca ele nu sunt caracteristice oamenilor normali. Astfel, ea ajunge sa-si omoare tatal vitreg, cel care reprezentase pentru aceasta doar o bestie cu chip de om, fiindca isi batuse joc de ea, pe vremea cand era mica.  Cu toate acestea, el o intelege, deoarece iubirea lui era atat de mare, incat ea ar fi putut face aproape orice si el ar fi iertat-o. Aproape orice, pentru ca atunci cand isi pierde fiica pe care o aveau impreuna, din cauza ei, nu o mai iarta si ii jura razbunare.

Din toate acele clipe frumoase pe care le-au petrecut impreuna, iubirea care exista intre ei, sacrificiile pe care el le-a facut pentru a-i plati scoala si asa mai departe, nu a mai ramas nimic. Doar ura si dorinta de razbunare. O razbunare care nu i-a condus nicaieri.

Pana la urma, ambii ajung pe patul de spital, in coma, atunci cand fratele ei vitreg a dorit sa o omoare, dand cu masina peste ea, fiindca a aflat ca aceasta i-a ucis tatal, iar el a incercat sa o salveze. Intr-un final, el se trezeste din coma in care intrase. Doar el… si regretele ca viata lor putea fi altfel, daca nu lasau razbunarea sa-i acapareze.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *