Yaya Toure a alergat multe ture pentru a slabi 7 kg. Guardiola nu a fost impresionat si i-a zis sa mai stea o tura pe tusa

Yaya Toure guardiola manchester city

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Yaya Toure a incercat sa realizeze cam tot ceea ce depinde de el, pentru a-l convinge pe Guardiola sa-l pastreze in lot. Tehnicianul spaniol a spus inca o data un “Nu!” hotarat, astfel incat ivorianul va fi nevoit sa-si caute alta echipa, la finalul acestui sezon din Premier League.

Inca din primul moment in care a venit la Manchester City, Guardiola a dorit sa-si impuna punctul de vedere, propriile idei, asa cum fac toti antrenorii de mare valoare si cu personalitate, iar pana acum s-ar putea spune ca a reusit.

Inclusiv in ceea ce inseamna jucatorii pe care se poate baza sau nu, chiar daca acest lucru a condus inspre o anumita stare de conflict intre acesta si suporterii formatiei engleze, mai ales dupa ce Guardiola a decis sa-l indeparteze de la echipa si pe Joe Hart. Nu-i usor lucru sa-ti pui toti fanii in cap, insa titratul antrenor spaniol a decis sa riste, in ideea de a-si construi o echipa dupa chipul si asemanarea acestuia, pentru care sa fie gata sa-si asume rezultatele.

Yaya Toure a slabit 7 kilograme pentru a-si impresiona antrenorul, insa Guardiola tot nu-l vrea.

Dupa despartirea de Joe Hart, urmatorul jucator aflat pe picior de plecare este Yaya Toure. Chiar daca in ultimele zile s-a discutat mai mult despre acest subiect, neintelegerile dintre cei doi sunt mai vechi si dateaza inca de pe vremea cand Guardiola era manager la Barcelona, in 2010, atunci cand a decis sa-l vanda pe ivorian la Manchester City.

Nici acum nu se va baza pe el, cu toate ca ivorianul s-a dat peste cap sa-i faca pe plac antrenorului sau, inclusiv slabind 7 kilograme, asa ca Yaya Toure va fi nevoit sa-si gaseasca alta echipa, peste trei luni de zile, atunci cand ii expira intelegea cu Manchester City. O intelegere de 200,000 de lire pe saptamana, care cu greu va mai fi acceptata de catre un nou club important din Europa, mai ales ca jucatorul din Coasta de Fildes a implinit anul acesta, in mai, varsta de 33 de ani.

Posibile destinatii pentru Yaya Toure:

Conform spuselor impresarului acestuia, Dimitri Seluk, Yaya Toure are oferte destul de tentante din Asia (China) sau Orientul Mijlociu, insa nu banii vor conta cel mai mult pentru jucatorul ivorian, ci posibilitatea de a juca in continuare la un club mare, deci este posibil si sa ramana in Europa. Unul dintre cluburile interesate de acesta, de pe batranul continent, fiind chiar Internazionale Milano, daca ar fi sa ne luam dupa spusele agentului jucatorului.

Sursa: Daily Star

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *