Yeoineui Hyanggi – Scent of a Woman

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Yeoineui Hyanggi Scent of a Woman

Yeoineui Hyanggi (Scent of a Woman) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, acolo unde unii oameni afla ca mai au foarte putin de trait si foarte multe lucruri de realizat, inclusiv unele legate de viata sentimentala, asa ca decid sa faca ceea ce inima le cere. Yeoineui Hyanggi (Scent of a Woman) este un serial coreean lansat in luna iulie, a anului 2011, si care contine un numar total de 16 episoade.

Yeoineui Hyanggi (Scent of a Woman) este despre viata ei, o femeie de peste treizeci de ani, nemaritata si nemultumita de locul ei de munca. Lucreaza de mai bine de zece ani in cadrul aceleiasi firme, o agentie de turism, in tot acest timp indurand o multime de umilinte, abuzuri, deoarece este o persoana buna, timida, iar bunatatea este considerata o slabiciune in zilele noastre. Chiar daca nu este fericita cu postul pe care il ocupa, este nevoita sa rabde in tacere, fiindca are nevoie de el pentru a-si putea intretine mama. Daca a sa cariera nu este una tocmai satisfacatoare, nici cu o viata sentimentala reusita nu se prea poate lauda, fiindca nu are un iubit.

Cum necazurile nu vin niciodata singure, ceea ce a patit ea pana acum i se va parea o joaca in comparatie cu vestea pe care o va primi. Din cauza unui accident auto, ajunge la spital acolo unde este examinata de catre un prieten din copilarie, care o anunta ca are o forma rara de cancer, asta insemnand ca mai are cam sase luni de trait. Daca vestea nu era una cat se poate de rea, la munca este acuzata ca ar fi furat inelul unui client. Dupa toata umilinta prin care a fost nevoita sa treaca, fiind palmuita de catre iubita sefului ei, decide ca lucrurile nu mai pot continua asa, astfel ca isi da demisia, mai ales ca aceasta fusese scrisa cu mult timp inainte si de abia astepta sa o foloseasca.

Nemaiavand prea mult timp la dispozitie, se hotaraste sa incerce sa-si indeplineasca toate dorintele la care viseaza de atat de multa vreme, inclusiv cele legate de dragoste. Astfel, pleaca pentru prima data singura intr-o calatorie, in Japonia, in ideea de a simti si ea cum este sa traiesti viata cu adevarat, fara sa iti mai pese de nimic, fara sa mai fii cuprins de grijile zilnice. Acolo, din intamplare, ajunge sa-l intalneasca pe el, tanarul aratos, bogat, insa foarte arogant si neserios. Cei doi ajung sa se indragosteasca unul de celalalt, insa lucrurile se complica atunci cand afla ca barbatul respectiv este chiar fiul fostului sef, cel care ar trebui sa se casatoreasca impreuna cu fata care a palmuit-o, conform dorintelor tatalui sau.

Yeoineui Hyanggi (Scent of a Woman) este o drama plina de dragoste si de situatii care te sensibilizeaza, mai ales ca mesajul transmis de acest serial coreean este unul cat se poate de clar: traieste-ti viata, deoarece maine poate fi prea tarziu. Asta inseamna ca poti rata o multime de situatii care sa-ti bucure sufletul, daca nu deschizi ochii suficient de repede.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *