Yeokjeonui Yeowang – Queen of Reversals

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Yeokjeonui Yeowang Queen of Reversals

Yeokjeonui Yeowang (Queen of Reversals) este un serial coreean de comedie, care abunda in situatii vesele, insa, de asemenea, contine si multe drame, framantari sufletesti ale unor oameni care considera ca daca au ajuns intr-un anumit punct al vietii, unul care pentru ei reprezinta implinire din toate punctele de vedere, nu vor mai avea parte si de lucruri negative, ci doar de multa fericire. Din pacate pentru ei, nu este chiar asa, deoarece viata nu inseamna doar lucruri bune, din contra. Yeokjeonui Yeowang (Queen of Reversals) a fost lansat in anul 2010, luna octombrie, si contine un numar total de 32 de episoade.

Yeokjeonui Yeowang (Queen of Reversals) este despre o tanara care provine dintr-o bogata, insa acest lucru nu o opreste sa munceasca si ea din greu, fiind pasionata de ceea ce face. Se poate spune despre aceasta ca este destul de multumita de viata pe care o duce, mai putin de partea sentimentala, deoarece este singura, poate si pentru ca munceste atat de mult. Singuratatea va fi inlocuita cu fericire, cel putin pentru o perioada, atunci cand il va intalni pe el.

El este genul de om dezamagit de viata, deoarece a fost parasit de catre iubita sa, iar tot ceea ce isi doreste acum este sa se razbune pe aceasta. Astfel, se angajeaza in cadrul aceleiasi companii unde lucreaza si fosta lui prietena, incercand sa o faca geloasa atunci cand il va vedea la brat cu o alta femeie. Cu o colega de munca, daca este posibil. Vreau sa remarc faptul ca, de obicei, astfel de tactici sunt folosite de catre femei, nu de barbati. Dupa ce se despart de o femeie, cei mai multi barbati nu mai doresc sa aiba nimic de a face cu fosta. Aici ma refer la barbatii adevarati, nu la aia care le cauta non-stop si le pupa picioarele pentru a fi iar impreuna. In schimb, femeile isi fac prieteni noi si doresc din toata inima ca fostul iubit sa afle acest lucru, inclusiv defiland cu acestia prin fata lor.

In continuare, el o intalneste pe cea care era singura, ajung sa se indragosteasca si sa se casatoreasca, ambii crezand ca vor fi fericiti si ca vor scapa de fantomele trecutului. Ea era sigura ca asa se va intampla, deoarece a se casatori cu persoana iubita reprezinta tot ceea ce isi doreste, iar atunci cand esti fericit nu mai pot exista si momente mai putin placute.

Oare chiar asa sa fie sau faptul ca s-a casatorit cu fostul iubit al rivalei sale de la munca, va insemna si mai multe probleme?

Yeokjeonui Yeowang (Queen of Reversals) este un serial coreean de comedie, in care romantismul este si el prezent, la fel si drama. Drama de a nu te putea bucura de fericire, nici macar atunci cand credeai ca toate problemele au luat sfarsit, mai ales ca fericirea bate la usa ta, iar tu ai lasat-o sa intre. Yeokjeonui Yeowang (Queen of Reversals) este despre o multime de situatii prin care oamenii trec in viata, rezolvate cu mult umor.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *