Yeolae – Passionate Love

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Yeolae Passionate Love

Yeolae (Passionate Love) este un serial coreean despre o iubire interzisa, una care pare sortita esecului, deoarece parca totul este impotriva ei, de la felul oamenilor de a vedea lucrurile din punctul lor de vedere, de a judeca ceva in care nu ar trebui sa se amestece, pana la gandurile celor doi indragostiti, unele umbrite de trecut si regrete. Yeolae (Passionate Love) este un serial coreean de dragoste, lansat in luna septembrie, a anului 2013, si care contine 47 de episoade.

Yeolae (Passionate Love) este despre viata aproape perfecta a unui cuplu. “Aproape perfecta” deoarece nu exista nimic perfect in aceasta lume, fara nici o greseala, pentru ca daca ar fi fost sa-i intrebi pe cei doi, ar fi spus ca viata lor este una cum nu se poate mai buna. Sunt tineri, sunt frumosi, sunt bogati si se iubesc asa cum doar in astfel de seriale coreene vezi. Au invatat sa treaca peste toate problemele care exista in familiile lor si sa se iubeasca fara sa mai tina cont de nimic.

Viata lor perfecta incepe sa se intunece atunci cand el o pierde pe ea, neintelegand de ce s-a intamplat acest lucru. Tot ceea ce parea frumos si perfect pana atunci, devine dintr-o data tragic, dramatic, fara sens.

La aproximativ zece ani de zile de la tragicul eveniment, acesta se reintalneste cu sora ei mai mica, revederea avand loc pe fondul unor intamplari la fel de negative. Sora celei care a plecat din aceasta lume, este genul acela care a invatat sa fie destul de nepasatoare, baietoasa, independenta, tocmai pentru a putea trece mai usor peste drama de a-si pierde o ruda atat de apropiata. Aceasta atitudine este una doar de suprafata, precum un scut care ar trebui sa o protejeze de probleme, de lumea rea care o inconjoara. Cu toate acestea, modul ei de a se comporta este un lucru care nu schimba cu nimic faptul ca este la fel de frumoasa precum sora ei, frumusete care nu trece neobservata de catre el.

Astfel, intre cei doi incepe sa se lege mai mult decat o simpla prietenie cauzata de pierderea unei persoane dragi, la care tineau amandoi. Pe langa faptul ca toata situatia este una destul de confuza pentru acestia, mai intervin si vesnicele probleme cauzate de catre familiile lor. Asta inseamna ca vor avea nevoie de multa putere de lupta, pentru a putea depasi toate aceste obstacole si a-si vedea dragostea implinita. O dragoste care pare interzisa, cel putin la prima vedere, insa care poate deveni realitate, daca ambitia este suficient de mare.

Yeolae (Passionate Love) este un serial coreean de dragoste, in care poti vedea cum problemele din interiorul familiilor, conduc inspre adevarate drame in destinele copiilor. Toate aceste lucruri nu ar trebui sa se intample intr-o lume normala, insa viata ne-a demonstrat ca ele exista nu doar in serialele coreene, ci in realitatea de zi cu zi. Lumea in care traim nu-i una perfecta, nici pe departe, insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa invatam din greselile altora, pentru a incerca sa nu le repetam si noi.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *