Yeonaereul Gidaehae – Waiting for Love

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Yeonaereul Gidaehae Waiting for Love

Daca astepti dupa dragoste, s-ar putea sa irosesti mult timp in care ai fi putut sa petreci clipe foarte placute alaturi de jumatatea ta, asa ca poate ca ar trebui sa mergi tu catre ea, nu sa speri sa vina ea la tine. Cel putin asa suna in teorie. In practica, dragostea nu se lasa atat de usor gasita in zilele noastre, deoarece societatea moderna se ghideaza dupa alte reguli, iar atunci cand nu le cunosti ai nevoie de cineva care sa ti le arate. Yeonaereul Gidaehae (Waiting for Love) este un serial coreean de dragoste, despre cum sa-ti gasesti jumatatea, cu ajutorul celor care se pricep la asa ceva. Nu doar dragostea este prezenta, ci si comedia, deoarece discutam despre un serial coreean cum nu se poate mai simpatic, plin de momente vesele, romantice si usor dramatice. Yeonaereul Gidaehae (Waiting for Love) a fost lansat in anul 2013, luna septembrie, si contine doar doua episoade, desi fanii au cerut mai multe, cu atat mai mult cu cat la sfarsitul celui de-al doilea episod ti se da impresia ca ar urma si al treilea. Este un serial coreean care a fost apreciat pentru simplitatea actiunii, fazele amuzante si povestile frumoase de dragoste pe care le contine.

Yeonaereul Gidaehae (Waiting for Love) este despre oameni care nu prea au noroc in dragoste, asta insemnand ca anumite lucruri trebuie schimbate in viata lor. Ea este o fata frumoasa, care are o atitudine pozitiva, insa nu si parte de iubirea pe care o merita. Ultima relatie nu s-a sfarsit tocmai bine pentru ea, deoarece si-a prins iubitul intr-un restaurant, in timp ce lua masa cu alta fata. Atat i-a trebuit, deoarece pana la scandal nu a mai fost decat un singur pas. Sau o singura caracatita, deoarece animalul respectiv a ajuns pe fata iubitului ei, fiind aruncat de catre aceasta, in timp ce-i reprosa ca pana si hainele lui sunt cumparate de ea.

Daca aceasta despartire nu se lasase cu destule scantei, multe altele vor urma, atunci cand va merge cu o prietena la un curs despre relatii, acolo unde subiectul principal va fi tocmai ea. Tot scandalul cu fostul prieten a fost filmat de catre o persoana care se afla in acel restaurant si incarcat pe Internet, devenind viral. Bine ca era cu spatele, asa ca ai ei colegii nu au recunoscut-o, insa asta nu inseamna ca a scapat usor de neplacuta situatie, deoarece profesorul care tinea acel curs, doctor in dragoste, o scoate pe „inselata” vinovata pentru toata situatia, afirmand ca tradarea a avut loc din cauza faptului ca-i obsedata.

Gata! Nu mai poate rabda acea umilinta, asa ca le spune celor prezenti, vizibil enervata, ca nu cea care a fost inselata este de vina, ci, fostul iubit al acesteia. Cum cei prezenti tindeau sa-i dea dreptate profesorului, avea nevoie de un ajutor si el a aparut in persoana unui coleg, care a judecat intamplarea in favoarea ei.

Imediat dupa incheierea cursului, amica ei ii spune ca a recunoscut-o. Mai mult de atat, i-a luat telefonul si a inscris-o, fara voia ei, la un serviciu de dating, care a ajutat-o si pe ea sa-si gaseasca prieten. Nici nu costa mult, doar vreo 200 de dolari pe luna, insa, vazand uimirea de pe fata ei, a promis ca-i plateste ea suma respectiva. Cadou.

Astfel, incepe sa comunice cu expertul in dating, incercand sa afle ce trebuie sa faca pentru a nu mai avea parte de relatii nereusite. Expertul ar fi trebuit sa fie profesorul cursului respectiv, insa acesta l-a rugat pe baiatul care i-a luat apararea sa-i tina locul.

Expertul in relatii da sfaturi bune, doar ca are si el nevoie de unele…

Yeonaereul Gidaehae (Waiting for Love) este un serial coreean de dragoste, in care doua cupluri incearca sa desluseasca tainele dragostei.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *