Yeowangui Kyosil – The Queen’s Classroom

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Yeowangui Kyosil The Queen's Classroom

Scoala generala reprezinta, pentru copii, doar un alt mare loc de joaca, atunci cand nu-i nici macar un profesor prin preajma. Situatia se complica destul de mult pentru cei mici, in momentul in care cadrul didactic apare, mai ales daca este vorba despre unul nou, care nu prea stie de gluma si care incearca sa instaureze disciplina intr-o clasa destul de dezordonata. Yeowangui Kyosil (The Queen’s Classroom) este un serial coreean cu si despre profesori exigenti, cu si despre elevi neascultatori, asta insemnand atat multe situatii tensionate, cat si multe situatii amuzante, toate aducandu-ti aminte de perioada in care erai copil, in scoala generala, si aveai parte de intamplari asemanatoare. Yeowangui Kyosil (The Queen’s Classroom) a fost lansat in anul 2013, luna iunie, si contine un numar total de 16 episoade.

Scoala generala, multi copii in clasa, foarte multa galagie, multe prostioare specifice varstei, deoarece, deocamdata, nu era nici un profesor pe acolo. Cam asa arata clasa noastra, precum mai toate clasele scolilor din intreaga lume, atunci cand nu este cineva care sa-i supravegheze pe cei mici. Toata distractia se termina atunci cand in pragul usii apare noua profesoara, care pare genul acela de persoana exigenta, mult prea exigenta. Copiii parca simt acest lucru si imediat se face liniste in clasa. Ea zambeste usor, insa nu-i un zambet care inseamna caldura sufleteasca, ci “Lasa ca vedeti voi”. Asa cum se intampla in orice clasa, exista si elevi care nu pricep mesajul si incearca sa fie glumeti in continuare, insa sunt pusi repede la punct.

Nu trece prea mult timp si situatia devine din ce in ce mai rea pentru elevi, deoarece profesoara ii anunta ca vor da o lucrare de control, avand doar douazeci de minute la dispozitie pentru a o rezolva. Lucrarea de control, mai ales daca apare atunci cand nu te astepti, reprezinta un adevarat cosmar scolar. Cel putin asa imi aduc eu aminte ca era.

Cum nu toti elevii au invatat pentru respectiva lucrare, fiind luati pe nepregatite, nu au stiut ce sa scrie. O eleva care invata bine, nu a putut sa scrie pentru ca nu a avut cu ce, toate creioanele acesteia fiind rupte din cauza faptului ca penarul ei a ajuns pe jos, daramat de catre un coleg, din greseala. In plus, nici nu a fost lasata sa imprumute alt creion, deoarece profesoara exigenta a considerat ca nu este cazul. Astfel, a fost pedepsita, impreuna cu alt coleg, sa spele pe jos prin scoala.

Nefiind de acord cu metodele mult prea dure ale profesoarei, toti elevii s-au aliat impotriva ei, pornind o mica revolta. Doar ca nici macar in lumea oamenilor mari aceste aliante nu sunt intotdeauna respectate, existand mereu tradatori, cu atat mai putin la o varsta atat de frageda.

Yeowangui Kyosil (The Queen’s Classroom) este un serial coreean aparte, pentru ca in el poti vedea ca profesorul nu este acea persoana apropiata de elevi, care ii ocroteste, asa cum se intampla de obicei. In Yeowangui Kyosil (The Queen’s Classroom) profesorul doreste sa-i pregateasca pe elevi pentru greutatile vietii, chiar daca ei sunt prea mici pentru a intelege acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *