Yong Pal

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Yong-Pal

“Pentru a putea scapa dintr-un cosmar, trebuie sa te trezesti, dar daca nu te poti trezi, cosmarul va continua”. Cam asa incepe “Yong Pal” un serial coreean de actiune, despre povestea de dragoste plina de peripetii dintre un tanar doctor si mostenitoarea unei mari averi. Yong Pal a fost lansat in anul 2015, luna august, 11 fiind episoadele care au aparut pana la aceasta data.

Fiind un adevarat thriller romantic, Yong Pal porneste destul de intens inca de la inceput, atunci cand mai multe limuzine pornesc, pe autostrada, in urmarirea unei masini decapotabile, in care se afla doi tineri, el si ea. Soferul masinii urmarite nu vrea sa opreasca, insa, pana la urma, este nevoit sa faca acest lucru, atunci cand una dintre masinile urmaritorilor intra in a lui. Nu doar o singura data, ci si dupa ce a oprit, ambii fiind raniti grav si ajungand la spital. El moare, ea supravietuieste si participa la inmormantarea lui, dupa care se arunca si aceasta de la fereastra camerei de spital in care se afla, dupa care intra in coma.

Femeia respectiva se numeste Han Yeo Jin si este mostenitoarea unei averi uriase, una ravnita si de altii, acesta fiind si motivul pentru care ea este tinuta in coma indusa, de mai bine de trei ani de zile. Soarta acesteia incepe sa se schimbe atunci cand il intalneste pe el, pe Kim Tae Hyun, omul care pare dispus sa faca orice pentru bani, inclusiv sa incerce sa o scape pe pasarea rara, din colivia acesteia de aur in care este inchisa, sub forma unei luxoase camere de spital.

Kim Tae Hyun doreste sa devina doctor si nu mai are mult timp pana va reusi acest lucru, deoarece se afla in cel de-al treilea sau an de rezidentiat. Tae Hyun este genul acela de om caruia nu-i pasa de foarte multe lucruri, in afara de cele care-l privesc direct si carora le acorda o atentie deosebita. Unul dintre acestea ar fi reprezentat de sanatatea subreda a surorii sale, cea care are nevoie in fiecare zi de asistenta medicala costisitoare. Cum Tae Hyun nu prea are bani, este nevoit sa se imprumute de la tot felul de oameni dubiosi, care-l cauta pentru a le inapoia sumele. Asta inseamna ca Tae Hyun are nevoie si de alte surse financiare, iar una dintre acestea este reprezentata de ingrijirea oamenilor bolnavi care nu pot ajunge la spital, cum ar fi mafiotii cautati de politie, la domiciliul lor, sub porecla de “Yong Pal”.

Seful lui de la spital afla ca se ocupa cu astfel de lucruri si doreste sa-l ia in echipa lui de doctori corupti, care fac tot felul de treburi ilegale pentru bani. Inclusiv este pus sa lucreze in luxosul si exclusivistul salon in care se afla si Yeo Jin, cea care incepe sa dea semne de viata si care-l roaga sa o ajute sa scape de acolo. Tae Hyun accepta, deoarece are nevoie de bani, insa habar nu are in ce se baga, mai ales ca incepe sa fie cautat si de politie, pentru ajutorul pe care acesta l-a oferit unor oameni cautati de cei pusi sa infaptuiasca legea.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *