Yoori Banchanggo – Glass Bandage

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Yoori Banchanggo Glass Bandage

Yoori Banchanggo (Glass Bandage) este un serial coreean cu adolescenti, in care acestia isi cauta drumul in viata si formeaza o familie de conjunctura, dupa ce traiul alaturi de adevaratele lor familii nu a mai fost posibil. Este un serial coreean destul de trist, plin de momente in care dramele infatisate, povestite, sunt atat de mari, atat de intense, incat te poarta si pe tine in interiorul lor, ceea ce este emotionant. Yoori Banchanggo (Glass Bandage) a fost lansat in luna iunie, a anului 2013, si contine un singur episod.

Ea este o adolescenta care a fost nevoita sa treaca prin multe momente neplacute, la o varsta la care si asa tinerii au destule probleme, incercand sa vada care este calea de urmat in viata. Dupa ce parintii ei au divortat, aceasta a plecat de acasa, preferand sa traiasca alaturi de alti adolescenti care au probleme asemanatoare. Asta inseamna ca nu si-a mai vazut parintii de mult timp si cu toate ca grupul alaturi de care isi duce existenta se intituleaza “familie”, aceasta nu este o familie adevarata, ci doar o incercare temporara de a trece peste anumite probleme ale vietii.

Chiar daca viata ei nu a fost una foarte fericita, aceasta nu a renuntat la scoala, invatand in continuare intr-un liceu pentru fete. Problema a venit atunci cand fiecare elev trebuia sa vina cu tatal sau la scoala, pentru ca parintele sa sustina un discurs in fata clasei. Ea nu si-a mai vazut de foarte mult timp tatal, asa ca i-ar fi fost imposibil sa faca acest lucru, insa ii era si rusine de ceilalti colegi, nedorind sa fie singura din clasa care nu are un parinte. Solutia a fost sa-si inchirieze un tata de moment, unul care nu a fost tocmai ieftin, platindu-i unui barbat 200 de dolari pentru a veni la scoala.

Cum astfel de planuri fortate nu decurg mereu asa cum ar trebui, la fel se intampla si aici, pentru ca, din cauza unei greseli facute de catre “tatal” ei, in timp ce vorbea in fata clasei, adevarata lui identitate este aflata si cerul parca se prabuseste in capul acesteia. Toate celelalte colege erau vesele, se distrau cum nu se poate mai bine, doar ea se simtea umilita si trista de ceea ce s-a intamplat.

Avand probleme cu banii in sanului familiei formate din tineri care au fugit de acasa si cum planul nu a fost unul care sa aiba succes, i-a solicitat acelui om sa-i restituie cei 200 de dolari. Din pacate pentru ea, toate discutiile, in incercarea de a isi recupera banii, s-au lovit de un refuz categoric. Astfel, aceasta pune la cale un plan de a se razbuna pe cel care nu a vrut sa-i dea banii inapoi.

Pe semne ca planurile nu prea ies in acest serial coreean, pentru ca ajunge sa lege o relatie de amicitie cu acel barbat, care avea si el destule probleme, drame, cauzate de faptul ca fata acestuia se afla internata in spital, medicii fiind rezervati in privinta sanselor ei de supravietuire.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *