Youngkwangeui Jaein – Glory Jane

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Youngkwangeui Jaein Glory Jane

Youngkwangeui Jaein (Glory Jane) este un serial coreean despre tradare, destin si iubire. Tradare din partea celui mai bun prieten, mai ales atunci cand este vorba despre foarte multi bani, care se rasfrange asupra destinelor oamenilor ce nu au nici o vina, pentru ca mai apoi tot destinul sa faca dreptate, ajungandu-se de la drama la dragoste. Youngkwangeui Jaein (Glory Jane) este un serial coreean ce a fost lansat in luna octombrie, a anului 2011, care contine un numar total de 24 de episoade.

Jane este o tanara a carei viata nu a fost dintre cele mai bune, chiar daca acum lucrurile s-au mai indreptat cat de cat, mai ales ca aproape tot timpul acesteia este ocupat de meseria pe care o are, cea de asistenta medicala. Din cauza uneltirilor celui mai bun prieten al tatalui ei, aceasta a ajuns sa creasca intr-un orfelinat, fara ca macar sa poata sa-si aminteasca vreun pic din tot ceea ce s-a intamplat, pentru ca si-a pierdut memoria.

Toata drama prin care trece a inceput atunci cand prietenul tatalui ei a pus la cale un complot pentru a pune mana pe afacerea familiei. Astfel, tatal ei a murit intr-un accident auto planuit de cel pe care il credea prieten, iar atunci cand ea impreuna cu mama acesteia se grabeau inspre spitalul unde ajunsese parintele ei, au suferit, de asemenea, un accident de masina orchestrat de aceeasi minte diabolica. Pana la urma, soferul celui care a provocat aceste intamplari nefericite, a primit sarcina de a o duce la orfelinat, insa, mustrat fiind de constiinta, i-a transmit fetei care nu-si mai amintea nimic, numele real, spunandu-i sa nu-l uite niciodata. Mai tarziu, acel sofer a fost omorat chiar el de catre seful sau, pentru a nu ajunge sa spuna ceea ce stie.

Dupa 17 ani, fiul soferului, care era un jucator de baseball talental, ajunge sa o intalneasca pe ea, asistenta care l-a ingrijit dupa ce acesta a suferit o accidentare destul de grava. Cei doi se plac, mai ales ca ea il aprecia si ca sportiv, iar intre ei apare o frumoasa poveste de dragoste.

Si fiul celui care i-a transformat viata in ceva cum nu se poate mai rau este jucator de baseball, intre el si baiatul soferului existand o rivalitate care depaseste limitele sportivitatii.

Pana la urma, fiul soferului renunta la cariera sa in baseball, ea isi da demisia din acel spital si ajung sa incerce sa lucreze tocmai pentru cel care le-a distrus vietile. Asta inseamna ca pana la urma adevarul va iesi la suprafata, deoarece nu poti sa ii nedreptatesti toata viata ta pe altii, sperand ca tu nu vei pati nimic.

Youngkwangeui Jaein (Glory Jane) este un serial coreean de actiune, in care fericirea oamenilor este rapita de catre persoane care nu tin cont de nimic in afara de interesele lor. Youngkwangeui Jaein (Glory Jane) este despre tradare, drama, viata confuza, regasire si iubire. Unele lucruri nu pot fi reparate niciodata, deoarece pur si simplu nu este posibil, insa asta nu inseamna ca vietile oamenilor nu trebuie sa continue.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *