You’re All Surrounded

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

You're All Surrounded

You’re All Surrounded este un serial coreean de actiune, cu si despre politisti, atat in legatura cu activitatea profesionala a acestora, precum si cu viata lor personala. You’re All Surrounded a fost lansat in anul 2014, luna mai, si contine un numar total de 20 de episoade.

You’re All Surrounded este povestea a patru politisti incepatori, care nu par sa puna foarte mult suflet in ceea ce priveste noua lor meserie, precum si a sefilor acestora. Noii veniti nu par a fi foarte incantati de meseria aleasa, tocmai pentru ca au ajuns sa o practice din interes personal si mai putin pentru a-i servi pe cetateni. Intai sa-si rezolve acestia problemele personale si dupa vad ei ce mai fac si pentru ceilalti.

Primul dintre noii politisti a crescut intr-un orfelinat, din cauza faptului ca mama acestuia a fost ucisa chiar in fata sa, pentru a nu depune marturile intr-un caz de omor. A fost nevoit sa-si schimbe numele, pentru a nu pati si el acelasi lucru. Din cauza celor intamplate a dorit sa devina politist, pentru a-i prinde pe criminali si a-si razbuna mama.

Al doilea politist este o femeie care a picat de mai multe ori examenul de admitere, pana a reusit, intr-un final, sa ajunga ceea ce a vrut. Il stie pe primul politist, de pe vremea cand invatau in aceeasi scoala, insa nu l-a recunoscut acum, mai ales ca au trecut destui ani, el nu mai arata la fel si nici macar nu mai poarta acelasi nume.

Al treilea politist incepator a ajuns sa practice aceasta meserie dupa ce a renuntat la medicina, cu toate ca parintii lui nu au fost de acord cu decizia pe care a luat-o. Tensiunile din cadrul familiei sale, pe marginea subiectului, au condus inspre racirea relatiilor dintre acestia. Nu prea isi mai vorbesc, insa tacerea are si ea limitele ei, deci nu poate dura o vesnicie.

Al patrulea nou venit a ales meseria de politist, pentru ca a dorit sa locuiasca in zona unde va lucra. Acesta ajunge sa se indragosteasca de frumoasa lui colega.

Seful lor este un tip dur, renumit pentru ca a prins multi infractori celebri. Cu toate acestea, nu poate uita ca nu a rezolvat cel mai important caz din intreaga sa cariera, cel in care si-a pierdut fiul. Niciodata nu este prea tarziu pentru a-i gasi pe vinovati, iar el stie acest lucru, deoarece nu a incetat vreo clipa sa-i caute. Nu este deloc multumit de cei patru, pe care ii considera incompetenti, mai ales ca acestia se afla in subordinea lui, fiind raspunzator pentru actiunile lor.

Chiar daca prima data cei patru nu prea par foarte devotati meseriei lor, cu timpul o vor invata asa cum trebuie si o vor respecta, devenind niste politisti in care oamenii isi pot pune increderea.

You’re All Surrounded este un serial coreean de actiune, despre ceea ce la inceput pare incompetenta profesionala, insa care mai tarziu se transforma in pricepere, devotament, responsabilitate. Este un serial coreean incarcat de drame, insa si plin de actiune, suspans, povesti romantice, ceea ce il face interesant si placut de urmarit.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *