Youth

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Youth

Youth este un serial coreean de actiune, in care greselile tineretii nu se doresc a fi repetate de catre altii, mai ales cand vine vorba despre familie. Youth a fost lansat in anul 2014, luna mai, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria serialelor coreene speciale.

Youth este povestea a doi frati. Fratele cel mare a fost un boxeur talentat, insa, din cauza anturajului a intrat in tot felul de probleme, care l-au indepartat de lumea sportului. A facut destule lucruri rele in trecutul sau, insa, atunci cand mama acestora a murit, i-a promis ca va munci din greu si ca va duce o viata corecta. Si s-a tinut de cuvant, pornind o mica afacere cu peste, acolo unde lucreaza toata ziua. Chiar daca el incearca sa uite de trecut, sa scape de el si sa duca o viata normala, greselile trecutului il ajung din urma, pentru ca se spune ca vei plati pana la urma pentru ceea ce faci. Tu poti sa incerci sa te schimbi, insa cei carora le-ai schimbat pentru totdeauna viata, si nu in bine, poate ca nu vor putea niciodata si vor veni iar langa tine atunci cand te astepti mai putin.

De cealalta parte, fratele cel mic are o multime de probleme comportamentale. Il considera pe fratele cel mare ca fiind principalul vinovat de moartea mamei, singura persoana pe care o mai aveau alaturi. Astfel, a ajuns sa urasca pe toata lumea, insa cel mai mult uraste mirosul de peste din magazinul fratelui sau. Nu doreste si el sa ajunga un simplu muncitor, precum acesta, ci vrea sa devina bogat. Crede ca muncind cinstit isi va rata si el viata, precum fratele sau.

Ceea ce el considera a fi o oportunitate de a face acest lucru, se transforma intr-o mare eroare, atunci cand in viata sa apare un fost prieten de rele al fratelui mai mare. In loc sa-si vada de scoala, incepe sa faca si el aceleasi greseli, chiar daca fratele sau incearca sa-l opreasca. Prea tarziu, deoarece ajunge la inchisoare pana la urma, acolo unde isi da seama ca viata respectiva nu este tocmai una de urmat si ca sportul ar fi alegerea potrivita.

Youth este un serial coreean despre cei care nu aleg in viata cea mai buna cale, neputand, din pacate, sa mai dea timpul inapoi, pentru a schimba ceva, insa care incearca sa faca intr-un fel ca macar rudele lor cele mai apropiate sa nu porneasca pe acelasi drum. Nu doresc sa le fie repetate greselile de catre unele dintre cele mai dragi persoane, fiind in stare de orice pentru a opri acest lucru. Din nefericire, nu intotdeauna se intampla asa cum isi doresc oamenii, din contra. Sunt dese situatiile cand nu reusesti ceva, chiar daca iti doresti foarte mult. Fratele sau nu-l asculta, deoarece este suparat pe el, pe ceea ce a devenit. Nu vrea sa pateasca si el acelasi lucru, considerand ca daca va munci din greu, nu va realiza nimic. Pana la urma, isi va da seama ca nu are dreptate.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *