YouTube este nedrept. Rezolvare “Video Blocked on Device” pe YouTube

Nu ascult doar rap. Chiar daca muzica rap imi este mai apropiata, ca mesaj, are si acest gen rostul lui. Nu poti sa asculti opera cand faci bicicleta sau Celine Dion, la un pahar cu prietenii.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

La fel cum nu poti sa aculti rap atunci cand esti cu persoane care nu indragesc acest gen muzical. Este in functie si de altii, nu doar de tine, de starea sufleteasca pe care o ai in momentul ala si asa mai departe.

Crescand intr-o casa in care tata a facut scoala de muzica, inconjurat de magnetofoane si pick-upuri, am auzit de mic multa muzica buna, care-mi place si pe care o ascult cu drag. Cred ca si acum avem un pick-up care functioneaza, ca tot au revenit la moda. Automat, apasai butonul si se ducea bratul unde trebuia, nu mai era nevoie sa-l muti tu.

Radioul era si el o sursa buna de ascultat muzica de calitate. La Uniplus Radio, atunci cand nu citea Bobby Torok, cu aer american, “Povestea povestilor” iar eu copil fiind ma prefaceam ca dorm, sa aud si eu prostioare, aveai posibilitatea de a auzi muzica decenta. Si de a castiga concursuri, adica revistele “Mickey Mouse” pe care mi le cumparau si ai mei. Aveam telefon fix digital, forma automat, intram primul. 😀 Am fost de multe ori la Uniplus Radio si, daca de obicei te primeau inauntru pentru a-ti inmana premiul, cu o ocazie mi-a dat revistele un tip, peste gardul cladirii, usor speriat. Erau baricadati pe acolo. Cred ca se certasera cu Bobby.

De asemenea, la televizor, pe MTV, puteai auzi muzica de calitate, iar mai tarziu pe Internet.

Si uite asa, anumite cantece memorabile, cum ar fi “Lambada” au ajuns amintiri pe care le ascult de fiecare data cu placere. Sau “Show Me The Way” al lu’ Mr. President, pe care am dansat in scoala generala, la o serbare in sala mare.

Imi plac melodiile bune, vechi. Le ascult, ma linistesc, imi dau o stare de bine.

De asta am si realizat acel playlist pe YouTube, care nu contine nici pe departe toate cantecele bune care-mi plac, insa toate melodiile de acolo sunt bune.

Dupa ce am selectat cantecele pe calculator, am incercat sa realizez acel playlist doar cu melodii care se afla pe canalele oficiale ale artistilor, fiindca altfel stiam ca este posibil sa dispara din lista. Deja s-a intamplat asta in cazul a doua melodii incarcate de catre utilizatori, fiindca nu le-am gasit pe toate din surse oficiale.

Nu treaba asta ma deranjeaza cel mai mult, ci faptul ca o melodie foarte frumoasa, incarcata anul acesta pe contul oficial al regretatului Ray Charles, a strans sub douazeci de mii de vizionari, in aproape sase luni de zile. Si macar de ar fi un caz singular… Asta in timp ce orice lalaiala oribila, aduce milioane sau zeci de milioane de vizualizari, chiar si in cateva zile.

melodie frumoasa vizionari putine youtube

YouTube este nedrept si promoveaza ceea ce nu trebuie, cateodata, pe prima pagina. Nu-i doar automata treaba.

Oamenii… la fel, atunci cand apreciaza prea mult ceea ce nu trebuie, fiindca nu sunt usor de gasit lucrurile de calitate. Gusturile nu se discuta, insa unii s-au obisnuit doar cu lucrurile care le sunt livrate de YouTube.

Uite asa, s-a ajuns ca unele melodii superbe sa mai fie cunoscute de catre cei mici, doar cand apar prin filme si este pacat cand se intampla asta. Oamenii vor sa auda melodii de calitate, doar ca nu stiu de ele, iar YouTube nu face nimic in sensul asta.

De parca nu era de ajuns, YouTube nu-ti permite accesarea anumitor videoclipuri, de pe dispozitivele mobile.

Nu prea ascult pe mobil si nici nu prea port casti, in general, deoarece ma deranjeaza, insa am observat zilele trecute ca unele melodii din al meu playlist sunt trecute cu “Video Blocked on Device” si nu poti sa asculti cantecele in aplicatie si nici in browser, in mod normal.

rezolvare Video Blocked on Device

Pentru a putea trece de “Video Blocked on Device” trebuie sa selectezi in browser, Chrome spre exemplu, la optiuni “Desktop site”. Desigur, cand faci treaba asta site-ul nu mai este “responsive” adica nu se mai vede cum trebuie pe dispozitivele mobile, insa macar poti sa asculti toate melodiile din playlist.

fix Video Blocked on Device

Cu reclame d-alea lungi, clar, ca-i YouTube.

Oricum, despre reclame este si “Video Blocked on Device”.

Ca-i Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *