Yuri Gamok – Glass Prison

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Yuri Gamok Glass Prison

Yuri Gamok (Glass Prison) este un serial coreean plin de mister, in care nimic nu-i ceea ce pare, iar vietile oamenilor reprezinta doar un simplu subiect de joaca pentru mintile bolnave ale unora. Atunci cand nu stii de unde sa pornesti pentru a-i prinde pe cei vinovati de fapte dintre cele mai rele, poate ca vin ei la tine si, astfel, nu mai trebuie sa-i cauti, cu toate ca nu ar fi bine sa te ia prin surprindere. Yuri Gamok (Glass Prison) este un serial coreean care a fost lansat in anul 2012, luna septembrie, si care contine un singur episod.

Yuri Gamok (Glass Prison) este povestea unei politiste care si-a pierdut sora in conditii pe cat de suspecte, pe atat de tragice. Trebuiau sa se intalneasca in seara in care nu au mai apucat sa faca acest lucru, asa ca discutau la telefon pentru a trece timpul mai repede. Atunci cand si-a auzit sora tipand, a crezut ca este vorba despre o gluma, insa “farsa” a durat suficient de mult incat sa-si dea seama ca se intampla ceva rau. Sora ei fusese atacata de catre un necunoscut si, pentru a scapa de el, a alergat pana in strada, acolo unde a fost lovita de catre o masina al carei sofer a fugit de la locul faptei.

Sora a murit, iar ea nu se poate gandi decat la razbunare, chiar daca asta ar inseamna sa actioneze la limita legii si chiar sa o incalce. Pentru ca asta se intampla atunci cand singurul suspect, un om care apare pe camerele de supraveghere apropiindu-se de sora ei, nu pare prea dornic sa coopereze. Este posibil ca el sa fie cel care i-a atacat sora si astfel a impins-o inspre moarte, insa nu au suficiente probe pentru a-i dovedi vinovatia. Pe camerele de luat vedere nu se vede prea bine numarul masinii, din cauza ca afara ploua la data respectiva, acesta fiind si motivul pentru care el a afirmat ca s-a apropiat de sora ei, in ideea de a-i oferi protectie sub umbrela lui.

Ea nu crede nici macar o vorba spusa de acesta si, pentru a incerca sa-l faca sa vorbeasca, apeleaza la violenta. Este oprita de catre seful ei, care-i spune ca nu au probe impotriva lui, asa ca trebuie sa-l lase sa plece. Aceasta scoate pistolul, dorind sa-l impuste, insa…

Trec zece ani de la tragica intamplare si ea tot nu poate sa uite ceea ce s-a intamplat, fiind manata de aceeasi dorinta puternica de razbunare. Asta inseamna ca trebuie sa vorbeasca iar cu omul respectiv, macar pentru a incerca sa dea de urma soferului care a fugit de la locul faptei.

Din nou nu se poarta cu manusi, “suspectul” fiind scapat de o bataie buna, iar, de catre colegii ei. De data aceasta gestul nu-i mai este iertat, fiind suspendata de catre seful acesteia, cel care ii spune ca il face de rusine prin modul ei de a se comporta, nu inainte de a-i cere pistolul.

In aceeasi zi, este atacata chiar in apartamentul ei de catre un necunoscut, insa este salvata de alta persoana pe care nu o cunoaste.

Astfel, ajunge intr-o casa destul de sinistra, acolo unde salvatorul ei, un om care nu poate sa vorbeasca, se comporta destul de ciudat. In plus, descopera in respectiva locuinta lucruri care au legatura cu sora ei.

Cu toate acestea, asa cum am scris la inceput, nimic nu este ceea ce pare, surprizele fiind pe masura.

Yuri Gamok (Glass Prison) este un serial coreean de actiune, in care drama, misterul, crima, fac impreuna casa destul de buna cu inchisoarea din sticla.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *