Zambim pentru a arata ca stim sa traim

Zambim pentru a arata ca stim sa traim

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Oamenii zambesc pentru ca asa trec mai repede peste necazuri. Zambetul este modalitatea oamenilor de a spune “eu sunt puternic, eu pot sa continui, indiferent de cat de greu mi-ar fi”. Zambetul sincer inseamna fericire si nevoia de a arata acest lucru si celorlalti, iar zambetul fortat inseamna ca avem puterea de a trece peste orice problema pe care viata ne-o pune in fata.

Zambetul natural, cel care vine ca urmare a unei intamplari fericite, este un gest care arata ca lumea in care traim este frumoasa si ca noi suntem frumosi pentru ca stim sa pretuim momentele ei cele mai de seama. Zambetul fortat, zambetul trist, este care care arata ca noi suntem niste oameni puternici si ca nu putem fi invinsi de nimic, deoarece suntem niste invingatori.

Zambetul este acea manifestare de bucurie, care ii face pe oameni mai frumosi decat sunt, fiindca ale lor chipuri radiaza de fericire si emana acest sentiment de bine si catre ceilalti. Oamenii zambesc pentru a celebra cele mai frumoase trairi pe care le simt in acel moment, fiindca se stie ca bucuriile sunt foarte rare si dureaza extrem de putin, insa noi le putem face lungi si zilnice, daca invatam sa apreciem tot ceea ce este frumos in jurul nostru, de la flori si animale, pana la alti oameni. Oamenii zambesc pentru ca stiu ca astfel este mult mai usor pentru a trece peste orice situatie, fiindca si cel mai rau om isi pierde din intentiile negative, daca vede o persoana zambind.

Oamenii zambesc pentru a schimba lumea, pentru ca numai astfel putem sa spunem ca am adus si noi contributia noastra la binele Pamantului. Oamenii zambesc fiindca atunci cand fac acest lucru, obliga lumea sa zambeasca si ea. Ne place sa zambim atunci cand ii vedem pe ceilalti ca zambesc, pentru ca lumea este facuta pentru a fi fericita si vesela, nu pentru a fi trista. Oamenii zambesc pentru ca simt nevoia sa o faca, deoarece avem nevoie in fiecare zi de bucurie, de faptul de a sti ca binele este in jurul nostru, iar raul nu are cum sa se apropie de persoana noastra.

Oamenii zambesc pentru ca asa au fost invatati de mici. Atunci cand zambim, uneori, ne vine in minte clipele fericite alaturi de familia noastra, alaturi de parintii nostri, alaturi de prietenii nostri. Ne place sa ne aducem aminte, sa rememoram, clipele placute traite alaturi de persoanele pe care le iubim.

Oamenii zambesc pentru a schimba lumea, fiindca lumea in care traim are regulile ei, care pot fi schimbate in bine cu ajutorul unui zambet al oamenilot. Oamenii zambesc atunci cand vad razele calduroase ale soarelui, intr-o dimineata friguroasa, fiindca acea caldura le da o stare de bine si intreaga fiinta simte ca va urma o zi excelenta. Oamenii zambesc pentru ca daca fac acest lucru, se simt protejati de toate relele zilei care va urma, de toate intentiile mai putin placute ale celor pe care trebuie sa-i invatam si pe ei ca trebuie sa zambeasca.

Oamenii zambesc pentru ca nu pot sta tristi, nu pot plange la infinit din cauza problemelor pe care le intalnesc in viata. Oamenii zambesc fiindca sunt niste fiinte bune, indreptate inspre a face bine si celorlalti cu zambetele lor. Sper sa fiti si voi niste oameni care zambesc des, la fel ca mine, pentru ca zambetul nostru poate schimba lumea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *