Zapada este calda in suflet

Zapada este calda in suflet

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Daca nu am avut parte de zapada cand au fost sarbatorile de iarna, iata ca pana la urma tot a sosit! Ninge si o face atat de frumos! Toate locurile pline de culoarea gri si intunecate, parca s-au luminat dintr-o data. S-a asternut un alb pur peste ele si le-a schimbat radical infatisarea.

Mereu m-am intrebat cum poate un lucru atat de rece, precum este zapada, sa-ti aduca atat de multa caldura in suflet. Poate este din cauza ca-ti aduce aminte de timpurile cand erai mic si te jucai cu ceilalti copii, construind oameni de zapada, aruncand bulgari unii in altii, sau cand ma dadeam cu sania de pe deal in jos.

Zapada inseamna alb, pur, lumina, apa atat de necesara, protectie pentru ogoarele care vor fi pline de hrana pentru oameni, atunci cand va veni caldura.

Zapada inseamna viata si tot ceea ce este legat de viata este frumos si de pretuit. Iti doresti sa aluneci pe ea si sa nu te mai opresti. Sa poti cumva sa vezi lucrurile cu incetinitorul, sa observi bucuria de pe chipul oamenilor si a celor mici, sa observi transformarea lucrurilor exact cand se intampla ea. Sa strigi tare de bucurie si sa fii auzit de toata lumea. Sa dansezi pe zapada si dupa sa te arunci in ea. Sa fii inconjurat de familie, de persoanele dragi, de prieteni. Sa-ti amorteasca degele de la frig, dupa ce le-ai scos din manusa si ai facut un bulgare de zapada.

Ninge si sunt fericit. Sunt fericit pentru ca ninge. Sunt fericit in general, asa ca sper sa va insuflu si voua o stare de bine. Sa fiti sanatosi si bucurosi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *