Ziua de 1 Mai

Ziua de 1 Mai

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Ziua de 1 Mai este sarbatoarea internationala a muncii, ziua in care aproape fiecare om are liber de la job si o poate celebra cum crede de cuviinta. Unii aleg sa mearga prin parc cu familia sau cu prietenii, altii pleaca la munte pentru a beneficia de un aer cat mai curat, altii aleg sa-si petreaca aceasta zi la mare si sa faca o baie sanatoasa, daca vremea le-o permite, altii incing un gratar si se pun pe mancat sau baut. Indiferent de maniera in care ai ales sa-ti consumi aceasta zi, bine este sa o faci cum iti este tie mai bine, adica sa alegi sa te distrezi exact asa cum vrei tu si nu cum vor altii, evident, fara a-i deranja pe ceilalti. Astazi este zi de odihna si pace sufleteasca, o zi cand poti sa nu te gandesti la nimic, sau poti sa-ti planifici ceea ce ai de facut pentru prezent sau viitor. 1 mai este ziua cand poti alege sa te distrezi sau cand poti sta relaxat, fara sa faci nimic, fiind alegerea ta.

Daca in tara mea se pune mai mult accent pe bautura, mancare si distractie in aceasta zi, in alte tari au loc adevarate parade in care oamenii ies pentru a-si arata bucuria venirii acestei zi, prin portul hainelor traditionale, cantece si voie buna. Pe alte meleaguri oamenii au iesit in strada sa protesteze, fiind nemultumiti de diferite lucruri legate de job, de nivelul de salarizare si conditiile de munca.

Indiferent de cum ati ales sa sarbatoriti aceasta zi, important este sa va simtiti bine, sa fiti alaturi de familie si prieteni!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *