Site-uri compromise: armars-hunters.ro

Nume site: armars-hunters.ro

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Google PageRank: 2

Domeniu: câini de vânătoare

Dată deface: 9.01.2014

Autor: Hmei7 – hacker indonezian

A mai primit deface: da, la data de 4.01.2013

Sistem de operare: Linux

Locaţie fişier deface: /x.htm

L-am contactat: da

A  fost şters fişierul pus de hacker: da, după ce i-am trimis e-mail

A răspuns la e-mail: nu

Această postare face parte din campania, începută ieri, pentru conştientizarea deţinătorilor de site-uri din România că o securitate mai bună şi realizată cu o mai mare atenţie, te poate scăpa de multe probleme. Toate deface-urile postate aici au fost publicate iniţial pe site-ul zone-h.org, un domeniu web public unde hackerii se laudă cu ultimele lor victime.

De multe ori, aceştia nu schimbă înfăţişarea primei pagini a site-urilor în care iau acces, pentru a nu şi-l pierde, aşa că aleg să pună un fişier cu semnătura de deface în altă parte a site-ului, în aşa fel că de multe ori deţinătorii nici nu ştiu că altcineva umblă prin lucrurile lor personale. Nu am timp să-i anunţ pe toţi, dar măcar pentru o parte dintre ei, cei care au site-uri mai importante, o să-mi găsesc.

Doar puţine din relele pe care ţi le poate face cineva care are control asupra găzduirii tale:

– îţi poate fura baza de date, cu tot ce ai tu pe acolo: adrese de e-mail, conversaţii particulare, conturi etc

– îţi poate pune malware (viruşi) pe site. Google va începe să-ţi avertizeze vizitatorii că site-ul tău răspândeşte viruşi, asta înseamnă că-ţi vei pierde dintre useri şi vei pica în căutările importantului motor de căutare.

– poate să trimită spam de pe adresele tale de mail. Vei fi introdus în listele de spam (blacklist) internaţionale şi niciun e-mail trimis de pe acel domeniu nu va mai ajunge la destinatari.

armars-hunters.ro hacked

Share it on:
TwitterFacebook

2 Comments

  1. Ok am inteles, “baietii astia” sunt foarte destepti dar firmele de la care ne cumparam host +domeniu ce fac? Nu ne asigura protectie ca doar suntem clientii lor.

    O solutie pentru pentru cei ce vor ca site-ul meu sa fie un premiu pentru ei ?

    • Depinde. In unele cazuri poate ei sunt de vina, pentru ca nu actualizeaza programele care ruleaza pe server. In altele clientii, pentru ca isi pun parole de genul “123456” sau site-ul lor are “gauri”. De asemenea, poate fi vorba si de vreo vulnerabilitate critica in una din aplicatiile de pe server, chiar daca este ultima versiune. Metoda prin care le sparge, o stie doar hackerul respectiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *