Site-uri compromise: armars-hunters.ro

Nume site: armars-hunters.ro

Google PageRank: 2

Domeniu: câini de vânătoare

Dată deface: 9.01.2014

Autor: Hmei7 – hacker indonezian

A mai primit deface: da, la data de 4.01.2013

Sistem de operare: Linux

Locaţie fişier deface: /x.htm

L-am contactat: da

A  fost şters fişierul pus de hacker: da, după ce i-am trimis e-mail

A răspuns la e-mail: nu

Această postare face parte din campania, începută ieri, pentru conştientizarea deţinătorilor de site-uri din România că o securitate mai bună şi realizată cu o mai mare atenţie, te poate scăpa de multe probleme. Toate deface-urile postate aici au fost publicate iniţial pe site-ul zone-h.org, un domeniu web public unde hackerii se laudă cu ultimele lor victime.

De multe ori, aceştia nu schimbă înfăţişarea primei pagini a site-urilor în care iau acces, pentru a nu şi-l pierde, aşa că aleg să pună un fişier cu semnătura de deface în altă parte a site-ului, în aşa fel că de multe ori deţinătorii nici nu ştiu că altcineva umblă prin lucrurile lor personale. Nu am timp să-i anunţ pe toţi, dar măcar pentru o parte dintre ei, cei care au site-uri mai importante, o să-mi găsesc.

Doar puţine din relele pe care ţi le poate face cineva care are control asupra găzduirii tale:

– îţi poate fura baza de date, cu tot ce ai tu pe acolo: adrese de e-mail, conversaţii particulare, conturi etc

– îţi poate pune malware (viruşi) pe site. Google va începe să-ţi avertizeze vizitatorii că site-ul tău răspândeşte viruşi, asta înseamnă că-ţi vei pierde dintre useri şi vei pica în căutările importantului motor de căutare.

– poate să trimită spam de pe adresele tale de mail. Vei fi introdus în listele de spam (blacklist) internaţionale şi niciun e-mail trimis de pe acel domeniu nu va mai ajunge la destinatari.

armars-hunters.ro hacked

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

2 Comments

  1. Ok am inteles, “baietii astia” sunt foarte destepti dar firmele de la care ne cumparam host +domeniu ce fac? Nu ne asigura protectie ca doar suntem clientii lor.

    O solutie pentru pentru cei ce vor ca site-ul meu sa fie un premiu pentru ei ?

    • Depinde. In unele cazuri poate ei sunt de vina, pentru ca nu actualizeaza programele care ruleaza pe server. In altele clientii, pentru ca isi pun parole de genul “123456” sau site-ul lor are “gauri”. De asemenea, poate fi vorba si de vreo vulnerabilitate critica in una din aplicatiile de pe server, chiar daca este ultima versiune. Metoda prin care le sparge, o stie doar hackerul respectiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *