Când hackereşti te papă lupul

lup

Un anume Jared Abrahams, american de fel, a zis el să fie hacker şi să spargă calculatoarele unor fete pentru a le fotografia pe furiş, dezbrăcate, cu scop de şantaj.

Una dintre cele sparte (Miss Teen USA – Cassidy Wolf) cea mai deşteaptă se pare şi-a dat seama de manevră, nu după ce ăla o fotografiase până îi ieşise fum din calculator, ci după ce Facebook a alertat-o că o persoană a încercat să-i schimbe parola contului.

Asta, împreună cu faptul că a primit un e-mail cu poze în care apărea dezbrăcată şi în care i se preciza că va mai fi model doar în filme porno, după ce-i vor fi puse pozele on-line, a făcut-o să apeleze la FBI.

Jared a fost prins repede pentru că obişnuia să intre de pe I.P-ul lui de acasă şi i s-a propus o înţelegere: recunoaşte că e vinovat în schimbul a “doar” 27-33 de luni de meditaţie prin închisorile americane.

Cum americanii sunt ştiuţi că nu se joacă în a-ţi da câteva zeci de ani de repaus pentru orice fapta, Jared a acceptat înţelegerea.

Foto: Dennis Matheson

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *