Cele mai bune setari wireless pentru routerul TP-LINK TL-WR841N, cu DD-WRT

Dupa cum am mai scris pe aici, in martie 2015 mi-am cumparat, printre altele, si un router wireless TP-LINK. Ieftin si sa-si faca treaba.

Ei bine, nu-si face treaba, cel putin cu programul original furnizat de catre TP-LINK, mai ales daca trebuie sa treaca prin doi pereti din beton armat.

M-am tot ferit sa pun un alt firmware pe el, insa pana la urma nu s-a mai putut, asa ca s-a ales cu DD-WRT.

Foarte buna decizia, pentru ca lucrurile s-au schimbat cu mult in bine, din toate punctele de vedere. De la stabilitate, pana la acoperire wireless.

Iata setarile mele wireless, versiunea de DD-WRT pe care o folosesc, cu mentiunea ca aceste setari sunt doar unele de teste, deoarece puterea de transmisie maxima a acestui router (TP-LINK TL-WR841N – V10) adica 21dBm, nu cred ca este legala in tara noastra, asa ca la tara selectati “Romania”, nu “Canada” ca in videoclipul de mai jos, lucru care va reduce TX Power la 16dBm.

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *