Domeniul rstforums.com a fost sechestrat de catre autoritati?

Update: Cineva se joaca pe acolo, deoarece acum apare pe index un alt mesaj, pe care-l puteti vedea in captura de ecran de mai jos.

mesaj deface rstforums

Am dat tracert, am verificat IP-ul si am aruncat o privire pe codul sursa al site-ului RSTForums si tot nu-mi dau seama daca este o gluma sau nu, insa, in prezent, acolo poti vedea pe index mesajul ca acest domniu a fost sechestrat de catre Ministerul Public, deoarece “face obiectul unei cauze penale” care ar avea legatura cu frauda informatica.

Marea majoritate a celor care acceseaza acel forum, sunt baieti pasionati de IT, care vor sa afle tot felul de lucruri noi in legatura cu acest domeniu. Asta inseamna ca nu se ocupa cu prostii, din contra. RSTForums este cel mai important loc din Romania, unde poti citi informatii despre cum poti sa-ti protejezi calculatorul, cum poti sa te feresti de noile tehnici de hacking si asa mai departe. Un loc pentru cei carora le sta capul doar la tehnologie, o comunitate frumoasa.

Evident, pe acolo poate ca sunt si oameni care au alte intentii, insa, din articolele publice postate pe forum, am observat ca moderatorii forumului s-au ocupat mereu de acele cazuri care au legatura cu incalcarea legii.

De asta nu stiu daca este un mesaj pe bune, sau baietii de acolo s-au gandit sa faca (inca) o gluma, pentru ca nu as vedea de ce ai sechestra un domeniu pentru cativa care nu-si vad de treaba lor.

rstforums domeniu sechestrat

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

8 Comments

 1. Se pare ca nameserver-ele inca sunt de la godaddy, spre deosebire de cel de la serialepenet.ro care e ns1.mpublic.ro
  Foarte posibil sa fie o farsa

 2. Da, s-a trezit un user de pe forum sa schimbe ns-urile la domeniul rstforums.com dupa ce a “achizitionat” parola.
  Probabil acum baietii fac demersurile sa recupereze accesul la cont si o sa mai dureze ceva pana o sa se propage ns-urile lor.

 3. 50 euro la baiatu si va dau domeniu inapoi, accept doar Paysafe

 4. Nu mai vorbiti frate aiurea daca nu stitii nimic.

 5. Multumim pentru reclama pozitiva, partea cu baietii pasionati de securitate.. 🙂

  • N-ai pentru ce. Este un forum pe care-l citesc si eu. In fiecare zi.

   Sunt si eu pe acolo, cu “alexu”. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *