Valium a fost arestat pentru că a şantajat AdNet Telecom

Site-ul realitatea.net ne anunţă faptul că doi bărbaţi au fost arestaţi după ce au şantajat o firmă furnizoare de Internet, de la care au sustras baza de date şi cum aceştia au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, de către Tribunalul Bucureşti, după ce la data de 5 martie au avut loc mai multe percheziţii la domiciliile acestora din Bucureşti, Rosiorii de Vede şi Reşiţa.

Totul a început în luna decembrie 2013, după cum v-am scris şi eu aici, atunci când cel din spatele pseudonimului “Valium” a accesat fără drept baza de date datacity.ro, adică site-ul prin care AdNet Telecom îşi oferă serviciile de hosting. După ce a furat baza de date, Valium, a publicat-o pe forumul rsproject.org pentru o scurtă perioadă de timp.

În continuare, acesta probabil s-a gândit că în loc să o ofere gratuit, ce ar fi dacă ar scoate şi nişte bani de pe urma ei.

Citind cele scrise zilele acestea pe forumul de securitate it rstforums.com, se pare că Valium şi complicele acestuia, Icarus Ghost, i-au şantajat pe cei de la AdNet Telecom că le vor face publică baza de date, dacă nu vor primi suma de 300 de euro, bani despre care se aude că ar fi ajuns la ei.

Nu s-au mulţumit însă cu atât, aşa că i-au contactat din nou pe reprezentanţii firmei respective şi de data aceasta le-au cerut 3000 de euro, lucru care i-a făcut pe aceştia să apeleze la ajutorul autorităţilor.

Poliţia a luat legătura cu firma de hosting care găzduieşte rstforums.com şi mai departe aceştia l-au contactat pe administratorul comunităţii (Nytro) căruia i-au solicitat să şteargă orice informaţie confidenţială despre AdNet Telecom, altfel îi vor suspenda serviciile. Trebuie precizat faptul că Valium confundase rstforums.com, forum dedicat pasionaţilor de IT, cu platforma lui prin care încerca să-şi promoveze în mod repetat şantajul, lucru neacceptat de către nimeni din staff-ul de acolo, tocmai din cauza acestor evenimente administratorii RST au ales, zilele trecute, să-i facă publice IP-urile de pe care s-a logat.

După cum puteţi vedea, Valium a comentat şi pe blogul meu, la sfârşitul lunii februarie, folosind TOR, acesta fiind probabil unul dintre ultimele lui mesaje în calitate de om liber.

Nu mică mi-a fost mirarea când am văzut acel comentariu, însă totul are o logică acum când am aflat că acesta se ocupa cu şantaj.

Spun că nu mică mi-a fost mirarea, deoarece Valium mi-a creat şi mie unele neplăceri atunci când a furat 10 articole de pe acest blog (copy-paste) care-mi aparţineau în totalitate şi le-a publicat, fără să-mi ceară acordul sau fără să precizeze sursa (cik.ro), pe forumul lui.

Până la povestea din decembrie, cu baza de date sustrasă, eu nu auzisem nici de Valium şi nici de forumul lor, aşa că tot atunci mi-am făcut cont pe rsproject pentru a afla detalii în legătură cu subiectul, pe care acesta a refuzat să mi le ofere, după cum am scris şi în acel articol.

Pe la sfârşitul lui decembrie 2013 am aflat, la o căutare pe Google, că mi-a sustras acele articole şi l-am contactat iar, încercând să folosesc vorba bună şi spunându-i că poate fi penalizat de către motorul de căutare, pentru conţinut duplicat, aşa că ar fi bine să şteargă acele postări.

Nu mi-a răspuns, în consecinţă am făcut reclamaţie către Google şi aceştia mi-au dat dreptate, ştergându-i din căutări toate articolele în cauză. Acelaşi lucru vă invit să-l faceţi şi voi, dacă cineva îndrăzneşte să vă fure munca, pentru că nu are rost să vă pierdeţi timpul cu discuţii inutile.

La final, ca o ironie a sorţii, forumul lor (rsproject) a fost spart şi în acest moment afişează pe index pagina de deface.

rsproject deface

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

34 Comments

 1. rsp nu a fost spart baza de date la rsp era pe net 😉

 2. aici intervin si eu ca am voie ,

  1. baza de date la RSPROJECT a fost publicata
  2. eu mam conectat la ea si am schimbat user atata tot mare scofala
  3. nu e cine stie ce ma vai a fost spart rsp si daca a luat deface ce a luat un mic deface cum se putea dar valium ca dadea deface la mi si mi de site-uri atunci nu`l mai postati a?

  Si totul ce facea valium facea prin symlink va zic eu

 3. Asa Le Trebuie!
  Asa Mi-au Floodat si Mie WebSite-ul!

 4. Bine ca nu a floodat-o pe m***a !

 5. funckeree , te-ai ars =))

 6. Valium mia floodat si mie forumu

 7. si ce vina am eu ca p****u de valium si-a punlicat baza de date ce eu la-m pus sa o publice pe net /:) vai de capu lui de m***t si g***i ce e e si el mare vedeta nu vedeti

  Repet: nu eu ia-m pus sa puna baza de date pe RSTFORUMS !! admini nytro ala a vazut p***u dece nu la sters /:)

 8. Fals acea baza de date lasata pe net era numai virusi in ia

 9. da ma dar baza de date au postat baieti pe rst , ca valium tot ce facea posta pe rstforums cand facea ceva poc posta pe rst era baiat ma ce sti tu

 10. Bravo baietii … funcker sa vin cu sarmale la tine 😀

 11. Valium o merita 😉 oricum rsp se ducea de rapa pt. ca a dat dupa siteul meu . Aveam de gand sa il dau jos de tot .
  Pace 😉

 12. Dute cu sarmalele in p***a m**i deaicea

 13. Aicea valenium strica ca a postat unde nu trebuia si din cauza la rst a ajuns unde a ajuns oricum nu vad bine RST

 14. Si oricum valium , iracus , Ghost o sa fie la parnaie sigur pt ca a spart servere la adnet telecom si e si normal sa faca parnaie dar noi dk p** mea sa facem /:) pt un amarat de unde care valium p***t`u si`a postat baza de date pe internet? , cine p** mea la pus sa isi postezte baza de date pe internet mama cine

 15. ca daca era baiat cu sange in p**a nu se ajungea aici el a postat baza de date pe internet sa aibe el index asta tot oricum valium e un copil orfan mort dupa p**a , sa moara satanul in el , satanistu p**i mele de bleg

 16. Ba si oricum eu cu extra nu avem nici ovina cu asta , daca valium si`a postat baza de date pe internet ce sunt eu cu extra de vina? aici nu inteleg eu

 17. Valium si cand o sa iasa o sa faca prosti va garantez eu

 18. credeti ca va face puscarie pentru asta?sunteti imb****i
  adnet telecom cu siguranta va dori sa isi recupereze cei 300 de euro inapoi, va cere si ceva daune, undeva la 1000euro si scapa

  • Astea 30 de zile pe care tocmai le-a primit, cam ce crezi tu ca sunt, zile in parcul de distractii?

 19. Funker eu zic sa inveti sa scrii ‘mam’!

 20. Bravo,funcker eşti un c***t de om. Ai uitat când veneai pe mess şi cereai ca un orfan ajutor la phpBB3 şi programe DDoS/DoS. Mai duceţi-va la scoala în p**a mea de orfani ce sunteţi.

 21. Staţi liniştiţi puşcaria tot nu o face ;). Cei de la AdNet au nevoie de oameni pentru serverele şi site-ul lor.

 22. Salut,

  Va garantez eu ca cei de la AdnetTelecom o sa ceara despagubir alceva nu vor cere , iar in lagatura cu oameni pt servarele lor si siteuri o sa sutina sus si tare ca au cea mai buna echipa si acest lucru a fost o gafa a edhipei nu ca ar fi servarele lor vunerabile .

 23. FuNcker acum ai morcovu nu mai esti smecher 😐

 24. Fucker o sa me chemi sa-ti arunc chiftele cu prastia la bulau sau sa-ti aduc sapun lichid :))

 25. Pentru acest lucru … marele valium din Alexandra ii facem cu mana ,si o sa fac rost de un pachet pentru, a fi trimis acestui individ..
  El se dadea mare hacker cu ip-ul de acasa…

 26. !rsp ma obositule eu nu am cerut in viata mea ddos noobule ce esti arata poza vreau demo sa vad unde am cerut numai manca c***t aiurea ca esti noob :* si astept poza 🙂 !

 27. ViruS Ninjas

  Aici intervine ViruS Ninjas cantand imnu romaniei cu p##a in mana spunand:
  – Cei de la AdNet Telecom au multe vulnerabilitati in site ! ( cateva raportate de mine , bine inteles nici un raspuns )
  – Arestarea lui Valium hm, sunt sigur ca va scapa usor pentru patrunderea intr-un sistem informatic nu stiu ce sa zic despre santaj aici e partea mai rea!
  – Nu inteleg de ce va injurati aici aiurea ce ati rezolvat?!
  *Cu stima ViruS Ninja aka Reclama la detergent!

 28. Au iesit din arest.Si va garantez eu chiar daca intra,tot ramane cineva in spatele lor.Nu dau detalii,si acela sunt eu si alti oameni de incredere ai mei si a lui Valium.
  Funcker,o sa caut si-ti dau poze.

 29. 1. icarus nu a avut nici o legatura cu obtinerea accesului in AdNet sau cu primul santaj
  2. am cerut 4000 nu 3000

 30. WinKode,Virus ninjas,funcker unul dintr-e voi sa dea add la adina.coman98

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *