Iubire instantă şi cu greutate

Divizia de securitate IT a FBI, din San Diego şi-a avertizat cetăţenii asupra tentativelor de scam care au loc în fiecare an, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor.gagici la plaja romania

De Valentine’s Day, milioane de americani care vizitează site-urile de întâlniri, ajung să cadă pradă escrocilor sentimentali, adică oameni care se îndrăgostesc repede şi scurt de banii celor pe care îi păcălesc.

Tipul cel mai întâlnit de persoană înşelată în ale sentimentelor, este reprezentat de către americancele cu vârsta de peste 40 de ani, divorţate sau văduve.

Iată cum decurge toată treaba, în imaginaţia mea:

Ea: o suavă făptură la vreo 150 de kg, iubitoare a restaurantelor de tip fast food, cu o mână pe hamburger şi cealaltă tastând pe site-urile de dating, în căutarea unui băiat frumos, deştept şi bogat.

El: maestru în escrocherii, cu un profil impecabil şi irezistibil pentru gingaşa fiinţă descrisă mai sus.

Ea: de îndată ce îi vede poza în care apare un tip cu pătrăţele pe abdomen se îndrăgosteşte instant, mai ales că el îi spusese că o iubeşte.

El: îi jură dragoste veşnică, cu steluţe, fluturaşi şi gânduri de căsătorie… numai că dragostea pentru a fi păstrată vie are nevoie de finanţare, aşa că îi solicită o anumită sumă de bani.

Ea: îi oferă cu dragă inimă tot ceea ce-şi doreşte din punct de vedere financiar, pentru că nu-ţi poţi refuza viitorul soţ, nu-i aşa?

Rezultatul: când ea realizează că totul nu a fost decât o mare ţeapă, începe să plângă cu lacrimi de crocodil, după care se afundă şi mai adânc în hamburgeri visând în continuare la un Făt-Frumos.

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

One Comment

  1. Cam asa sta treaba mai putin cu shaorma. Aproape toate doamnele cu bani sunt cu capul pe umeri, ca de aia au bani si pun pariu ca nu fac exces de fastfood, chiar daca au 150 kg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *