Yahoo Mail este pe drumul cel bun

Yahoo Mail snow

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Yahoo Mail nu s-a incarcat niciodata asa cum trebuie. Nici atunci cand serverele companiei erau mai multe si imprastiate prin toata lumea, cu atat mai putin in momentul in care au anuntat ca le vor imputina si grupa, pentru a reduce costurile.

Mereu mi s-a parut ca Yahoo Mail se incarca, de departe, cel mai greu dintre tot ceea ce accesez pe Internet. De atunci cand te autentifici si pana reusesti sa citesti un e-mail, parca totul se misca un pic mai rapid decat un melc somnoros. Daca mai da si vreo eroare, cu atat mai bine.

Nu ma refer la problemele de securitate pe care Yahoo le-a avut de-a lungul timpului. Aici discutam strict despre optimizare, capitol la care Yahoo nu mi-a lasat niciodata impresia ca s-ar pricepe. Din contra, parca lucrurile au mers din rau in si mai rau.

Acum s-au gandit cei de acolo ca ar fi bine sa te deranjeze cu propunerea de a instala nu stiu ce plugin, fiind nevoit sa dai „Cancel” de fiecare data cand iti accesezi casuta postala electronica. Si daca nu era de ajuns, in ideea de a face lucrurile si mai rele, pentru a se incarca si mai prost, au adaugat zapada! Ninge la greu in contul tau de e-mail, de parca suntem in urma cu vreo zece ani de zile, cand erau la moda chestiile astea.

Pe la noi nu prea a observat nimeni, deoarece cred ca sunt singurul care inca mai foloseste Yahoo Mail. Nu la fel s-a intamplat si prin afara, pentru ca la o simpla cautare pe „yahoo mail snow” vad ca americanii le-au umplut frigiderele celor care au luat deciziile astea nereusite.

Si eu care credeam ca nu inteleg spiritul sarbatorilor de iarna…

Da-i share pe:
TwitterFacebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *