Flood asupra serverelor de jocuri

James Varga, omul din spatele pseudonimului “Phantom L0rd”, este un tip căruia îi plac jocurile on-line şi dorind să scoată un ban din asta, transmite live sesiunile de gaming.

Succesul, vizibil în numărul de vizualizări pe canalul său de pe YouTube, i-a atras şi multă invidie, hackerii de la echipa “Derp” începând să ţină jos toate serverele de jocuri pe care intra cunoscutul gamer.

Astfel, s-a ajuns ca site-uri mari, precum ea.com, battle.net, leagueoflegends.com etc să fie indisponibile pentru o perioadă de timp, din cauză că primeau DDoS.

Hackerii nu s-au mulţumit doar cu atât. I-au accesat contul site-ului de pe care făcea streaming (twitch.tv) şi au pus mâna pe datele sale personale, pe care le-au postat pe diferite forumuri.

Dacă toate aceste lucruri nu erau de ajuns, i-au trimis şi poliţia pe cap, spunând că ar ţine ostatici în casă. Cum forţele de ordine din Statele Unite nu se joacă în astfel de cazuri, Phantom L0rd a fost arestat, încătuşat şi şi-a petrecut o bună parte din timp, nevinovat, la poliţie.

Au fost multe voci care i-au acuzat pe hackerii de la Derp că nu au venit cu vreo motivaţie puternică pentru această acţiune, ci au căutat doar atenţie.

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *