Flood asupra serverelor de jocuri

James Varga, omul din spatele pseudonimului „Phantom L0rd”, este un tip căruia îi plac jocurile on-line şi dorind să scoată un ban din asta, transmite live sesiunile de gaming.

Succesul, vizibil în numărul de vizualizări pe canalul său de pe YouTube, i-a atras şi multă invidie, hackerii de la echipa „Derp” începând să ţină jos toate serverele de jocuri pe care intra cunoscutul gamer.

Astfel, s-a ajuns ca site-uri mari, precum ea.com, battle.net, leagueoflegends.com etc să fie indisponibile pentru o perioadă de timp, din cauză că primeau DDoS.

Hackerii nu s-au mulţumit doar cu atât. I-au accesat contul site-ului de pe care făcea streaming (twitch.tv) şi au pus mâna pe datele sale personale, pe care le-au postat pe diferite forumuri.

Dacă toate aceste lucruri nu erau de ajuns, i-au trimis şi poliţia pe cap, spunând că ar ţine ostatici în casă. Cum forţele de ordine din Statele Unite nu se joacă în astfel de cazuri, Phantom L0rd a fost arestat, încătuşat şi şi-a petrecut o bună parte din timp, nevinovat, la poliţie.

Au fost multe voci care i-au acuzat pe hackerii de la Derp că nu au venit cu vreo motivaţie puternică pentru această acţiune, ci au căutat doar atenţie.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *