Blogul oficial Microsoft, spart de hackeri sirieni

Data trecută când am vorbit de ei, hackerii grupării Electronic Syrian Army reuşiseră să obţină acces pe blogul oficial Skype, unde au şi postat câteva articole.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

De data aceasta, au aflat unele parolele ale conturilor de pe reţelele de socializare şi chiar cele care le ofereau acces în blogul oficial al companiei Microsoft.

Conform Softpedia, Microsoft a aflat despre acest lucru, a resetat repede parolele conturilor afectate şi au ţinut să precizeze că nu a fost compromis niciun cont al utilizatorilor obişnuiţi.

Tot celor de la Softpedia, hackerii le-au destăinuit faptul că au avut acces la acele resurse toată săptămâna şi că este doar începutul, deoarece sunt în controlul conturilor de e-mail Microsoft.

De asemenea, cei de la Armata Electronică Siriană au dat re-tweet pe @MSFTnews, mesajului postat de ei pe contul oficial de Tweeter şi au promovat acelaşi îndemn ca şi în cazul Skype, în care avertizau oamenii să nu folosească serviciile Microsoft de e-mail, deoarece sunt monitorizate şi datele de pe ele sunt vândute agenţiilor guvernamentale.

Mai mult de atât, ESA a început să posteze print screen cu mesajele trimise şi primite pe e-mail, de către angajaţii Microsoft.

Microsoft blog hacked

 

Foto: Electronic Syrian Army

Da-i share pe:
TwitterFacebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *