Cum se aplica folia pe telefon

Te-ai putea gandi ca aplicarea foliei de protectie pe telefon, nu poate fi un lucru atat de complicat, putand fi realizat de catre oricine, in orice mod. Ei bine, nu este tocmai asa. Daca folia de protectie nu este aplicata cum trebuie pe telefon, vor cum se aplica folia pe telefonincepe sa apara bule si pana la urma nu va arata deloc in regula.

Pentru o aplicare corecta a foliei pe telefon, trebuie sa tii cont de anumite reguli.

Cea mai importanta, ar fi curatenia. Atat a mediului in care aplici folia, cat si a telefonului, precum si a mainilor tale. Nu aplica folia pe telefon intr-un mediu plin de praf, deoarece praful este cel mai mare inamic al unei aplicari corecte a foliei de protectie pe telefon. Asta inseamna ca trebuie sa te speli bine pe maini, trebuie sa cureti bine suprafata ecranului telefonului si ai grija sa o aplici intr-un loc unde nu este praf.

Dupa ce ai facut toate aceste lucruri, ai grija sa verifici inca o data daca mai exista vreo particula de praf pe suprafata ecranului telefonului mobil.

Inainte sa aplici folia de protectie pe telefon, ai grija sa nu atingi suprafata lipicioasa a acesteia, deoarece risti sa nu se mai lipeasca asa cum trebuie.

Ai grija sa potrivesti bine folia pe ecran, acest lucru putand fi inceput din orice parte a suprafetei acestuia. Dupa ce ai potrivit bine folia, trebuie sa folosesti un card cu ajutorul caruia sa indepartezi orice bula de aer care ar mai putea sa ramana sub folia de telefon.

In cazul in care ai respectat cu strictete toate aceste indicatii, inseamna ca folia a fost aplicata pe telefon asa cum trebuie si nu vei avea probleme cu bulele de aer, care pot arata atat de urat sau cu dezlipirea acesteia, cea care poate lasa urme care se pot curata greu de pe suprafata ecranului.

In opinia mea, nu este necesar sa lipiti nici o astfel de folie pe telefon, fiindca ecranele zilelor noastre sunt destul de rezistente si, oricum, dupa un anumit timp va veti schimba telefonul, fiindca apar altele noi, deci, cel mai probabil, nu veti avea suficient timp sa va zgariati telefonul atat de rau, incat sa va deranjeze in vreun fel.

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *