Închisă pentru că se trolla singură

Michelle Chapman, o englezoaică în vârstă de 24 de ani, a decis să se răzbune pe familia ei într-un mod cu siguranţă inedit: îşi trimitea singură tot felul de mesaje care aveau caracter sexual, folosind pagini de Facebook care erau create tot de către ea, pentru a da impresia că acele mesaje abuzive erau trimise de către părinţii ei, scriu cei de la publicaţia The Independent.

Totul a pornit de când s-a întâlnit cu tatăl ei, pe care nu-l mai văzuse de 21 de ani şi care între timp se recăsătorise. Cum acea reuniune familială s-a terminat cu mici conflicte, Michelle a zis că este cazul să se răzbune.

Pentru început şi-a creat pagini pe Facebook cu numele mamei vitregi, de pe care îi trimitea tatălui ei tot felul de mesaje indecente, cu scopul de a-i face să se despartă, însă fără să aibă succes.

Mai departe şi-a creat alte pagini de Facebook cu numele părinţilor ei, de pe acestea şi-a trimis singură mesaje insultătoare timp de peste un an de zile, după care a mers la poliţie să-i reclame.

Curios este faptul că mai fusese cercetată în 2009 tot pentru astfel de fapte, însă poliţiştii i-au dat crezare şi s-a ajuns până la arestarea familiei sale nevinovate.

Totul a ieşit la iveală după ce anchetatori specializaţi în securitate IT au aflat că acele conturi false de Facebook au fost create de la adresa ei, totul conducând la condamnarea cu închisoare pentru 20 de luni, în cazul Michellei Chapman.

Soţul acesteia a declarat că Michelle Chapman nu este infractorul, ci chiar victima, deoarece suferă de grave afecţiuni psihice.

Michelle Chapman photo

Foto: Michelle Chapman / The Independent

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

One Comment

  1. Asta-i tare cum sa-ti trimiti singura mesaje injurioase…sigur are probleme grave la mansarda femeia 🙂
    Cat timp si energie consumata ca sa te injuri singura…mare-i gradina ta doamne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *