Temele WordPress sunt urate

teme blog WordPres

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

In marea lor majoritate, temele WordPress sunt deosebit de urate si aici ma refer la cele pentru bloguri. La concluzia asta am ajuns, dupa ce m-am tot uitat sa gasesc o tema decenta pentru blog, ajungand sa parcurg cateva sute, atat direct pe site-urile respective, cat si pe localhost.

Nu doar urate, ci unele dintre ele sunt si nejustificat de mari, pline cu toate prostiile nefolositoare, greoaie, nefunctionale, si, in general, trebuie sa aiba ele ceva sa nu-mi placa.

Atat cele gratuite, cat si temele WordPress premium.

Daca in cazul temelor gratuite nu prea ai ce sa comentezi, tocmai pentru ca-s gratuite, te-ai astepta ca macar temele premium sa fie unele care sa-si merite banii. Nici vorba de asa ceva, din contra. Am vazut mai multe teme gratuite simpatice, decat premium.

Dezvoltatorii lor au impresia ca daca fac o tema cat mai simpla, fara prea multe optiuni, oamenii vor fugi inspre cele cu plata. Lucrurile nu stau chiar asa, cel putin nu in cazul meu.

Imi place aspectul clasic de blog, adica o singura coloana plus sidebar. Este in regula si cu doua coloane, insa, incepand cu trei, devine dificil de urmarit. De cele mai multe ori, temele gratuite sunt simple, contin putin cod, ceea ce este si bine, este si rau. Este bine pentru ca nu-s supraincarcate, este rau deoarece daca vrei sa modifici ceva trebuie sa umbli la cod. Sunt avantaje si dezavantaje.

Strict vorbind despre temele WordPress premium, la moda acum vad ca sunt cele bazate pe Genesis Framework (StudioPress) si de la MyThemeShop.

Direct de la StudioPress, singura tema care-mi place este „eleven40 Pro”, insa mai exista si altele simpatice si simple, realizate de catre romani, tot pe Genesis Framework, cum ar fi cele dezvoltate de catre Simplenet: „TOKI”, „MIYO” si „Mono”.

De la MyThemeShop, singura tema OK este „Schema”, setata minimal.

Tot la moda acum este si tema „Avada”, care are o multime de optiuni.

De cateva zile, ma joc pe localhost cu alta tema WordPress, care are la fel de multe optiuni precum Avada, insa nu stiu daca si cand o voi instala pe blog, pentru ca-mi place prea mult simplitatea celei pe care o am acum.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

2 comentarii

  1. Am cumparat eu Schema. Discutam pe privat daca vrei sa o testezi.

    • Merci, dar testez o tema care-mi place mult. Mai am de facut doua-trei modificari, dupa care sa o traduc si poate o incerc si aici. Poate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *