Cea mai complexa tema gratuita blog WordPress: Nirvana

Va scriam pe la inceputul anului ca, in marea lor majoritate, temele WordPress destinate blogurilor sunt urate. Indiferent daca-s gratuite sau cu plata, foarte putine fiind cele care arata asa cum trebuie. In plus, multe nici nu se incarca bine, nerespectand indicatiile momentului in acest sens.

Tot atunci v-am mentionat si cateva teme WordPress, pentru blog, care-mi plac, insa nu si pe cea pe care tocmai am instalat-o, Nirvana, deoarece inca ma jucam cu ea pe serverul web instalat pe desktop, incercand sa o configurez.

Nirvana este o tema WordPress careia nu-i pot reprosa prea multe lucruri, din contra. Are enorm de multe optiuni, cu atat mai mult cu cat este o tema gratuita. De fapt, pot spune ca nici macar printre temele WordPress cu plata, cele pe care le-am incercat, si am testat destule, nu poti gasi prea multe care sa contina un numar atat de mare de optiuni de a le personaliza. Doar Avada cred ca se apropie de Nirvana, insa prima este o tema WordPress premium.

nirvana tema blog wordpress

M-am jucat cu Nirvana, prin ianuarie, am exportat setarile, imediat ce am facut-o sa arate asa cum am vrut eu, dupa care le-am importat aici. Mai sunt cateva lucruri de facut, inclusiv sa o traduc, insa nu am mai lucrat de atunci la ea.

Vad ca a aparut si o versiune noua, fata de ceea ce aveam eu pe localhost, iar faptul ca dezvoltatorul acesteia, Cryout Creations, o actualizeaza destul de des, nu poate decat sa ma bucure.

Daca aveti nevoie de o tema WordPress gratuita, pentru blog, pe care sa o puteti personaliza dupa bunul plac, puteti arunca o privire pe Nirvana.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *