Cea mai complexa tema gratuita blog WordPress: Nirvana

Va scriam pe la inceputul anului ca, in marea lor majoritate, temele WordPress destinate blogurilor sunt urate. Indiferent daca-s gratuite sau cu plata, foarte putine fiind cele care arata asa cum trebuie. In plus, multe nici nu se incarca bine, nerespectand indicatiile momentului in acest sens.

Tot atunci v-am mentionat si cateva teme WordPress, pentru blog, care-mi plac, insa nu si pe cea pe care tocmai am instalat-o, Nirvana, deoarece inca ma jucam cu ea pe serverul web instalat pe desktop, incercand sa o configurez.

Nirvana este o tema WordPress careia nu-i pot reprosa prea multe lucruri, din contra. Are enorm de multe optiuni, cu atat mai mult cu cat este o tema gratuita. De fapt, pot spune ca nici macar printre temele WordPress cu plata, cele pe care le-am incercat, si am testat destule, nu poti gasi prea multe care sa contina un numar atat de mare de optiuni de a le personaliza. Doar Avada cred ca se apropie de Nirvana, insa prima este o tema WordPress premium.

nirvana tema blog wordpress

M-am jucat cu Nirvana, prin ianuarie, am exportat setarile, imediat ce am facut-o sa arate asa cum am vrut eu, dupa care le-am importat aici. Mai sunt cateva lucruri de facut, inclusiv sa o traduc, insa nu am mai lucrat de atunci la ea.

Vad ca a aparut si o versiune noua, fata de ceea ce aveam eu pe localhost, iar faptul ca dezvoltatorul acesteia, Cryout Creations, o actualizeaza destul de des, nu poate decat sa ma bucure.

Daca aveti nevoie de o tema WordPress gratuita, pentru blog, pe care sa o puteti personaliza dupa bunul plac, puteti arunca o privire pe Nirvana.

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *