Dezactivare YouTube HTML5 Player in Firefox

YouTube Flash Video Player

Dupa ce am trecut la browserul Firefox, nemultumit de faptul ca Google nu va mai oferi suport pentru tehnologia NPAPI, incepand cu versiunea 45 a navigatorului Chrome, am cautat pentru acesta extensia “Disable Youtube HTML5 Player”.

Stiam ca exista o astfel de extensie pentru Firefox, deoarece am gasit-o atunci cand cautam pentru Chrome. Atunci exista doar pentru Firefox, nu si pentru Chrome, iar acum lucrurile s-au inversat, pentru ca n-am mai gasit-o pe cea pentru browserul celor de la Mozilla.

Intre noi fie vorba, nu am ceva anume cu HTML5 Player, deoarece am apreciat intotdeauna tehnologiile mai noi, atat timp cat acestea functioneaza mai bine decat cele vechi. Pe Windows, indiferent de browser, HTML5 Player nu se misca la fel de bine precum Flash Player.

Lucrurile sunt simple: daca incerc sa vad un videoclip 4K pe YouTube si-l pot viziona neavand absolut nici o problema in timp ce folosesc Flash Player, iar, de cealalta parte, atunci cand utilizez HTML5 Player incerc sa vad acelasi film si frameaza la 4K, iar la 1080p incep sa porneasca ventilatoarele laptopului, desi acest lucru nu se intampla cu Flash Player, ghiciti ce voi folosi?

Evident, Flash Player, asta pana cand HTML5 Player se va comporta la fel de bine si pe calculatoarele cu Windows, asa cum se intampla pe dispozitivele mobile. Deocamdata, nu este cazul, pentru niste sisteme care au driverele si sistemele de operare la zi.

Am abandonat Chrome, deoarece Google vrea sa ma forteze sa folosesc fie HTML5 Player, despre care am scris mai sus, fie PepperFlash, adica o versiune Flash experimentala, care nu stie accelerare hardware, fara sa-mi mai dea posibilitatea de a utiliza Flash Player plugin, cel care functioneaza asa cum trebuie.

Trecand pe Firefox si negasind extensia “Disable Youtube HTML5 Player”, am cautat alta modalitate de a dezactiva HTML5 Player.

Astfel, am dat de extensia “YouTube Flash Video Player” care iti da posibilitatea sa decizi ce player vrei sa folosesti pentru a urmari videoclipurile de pe YouTube: Flash Player sau HTML5 Player.

Sper sa va fie de folos!

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *