Norton s-a apucat de realizat filme cu hackeri

Primul lucru care-mi vine in minte in legatura cu Norton, este Norton AntiVirus. Un anti-virus decent, cu traditie. Nu ma gandesc la Symantec, firma de securitate IT din spatele acestuia, ci direct la Norton AntiVirus.

La securitate informatica si la seriozitate, deoarece seriozitatea trebuie sa fie si ea prezenta intr-un astfel de domeniu. Chiar si glumitele facute de astfel de companii trebuie sa fie unele foarte atent gandite si destepte.

Daca Symantec a renuntat la Norton AntiVirus, anuntand anul trecut ca tehnologia anti-virus a murit, s-a apucat de documentare. Norton face documentare.

M-am gandit mult pana la ma uit la “In Search of The Most Dangerous Town On the Internet” pentru ca nu-mi placea trailerul. Pana la urma m-am uitat si am vazut un documentar despre Romania, Ramnicu Valcea, considerat Hackerville, un fel de capitala mondiala a infractionalitatii informatice, hackeri, hacking, scamming, phishing si Ceausescu.

Au adunat toate aceste lucruri, mirandu-ma ca n-au bagat si niste cersetori, asa cum se intampla, de obicei, in documentarele facute prin afara tarii, despre Romania, si au incercat sa realizeze un filmulet care sa socheze, in stilul VICE. Nu prea le-a iesit, pentru ca spre deosebire de VICE, care mai face si documentare interesante, din cand in cand, Norton pare ca a adunat niste informatii si le-a aruncat intr-o oala, asa, pe nerumegate, rezultand ceva cenusiu.

Un documentar cenusiu, plin de purici, zgomot, noise, pe care il puteti vedea mai jos.

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *