Gata cu Google Chrome! Trec pe Firefox

Google Chrome este un browser rapid, doar ca se indreapta intr-o directie gresita. Cei de la Google stiu asta, insa vad ca nu prea le pasa, altfel nu te-ar obliga sa folosesti niste tehnologii noi, care functioneaza mai prost decat cele vechi. Inainte de a te obliga sa faci un lucru, ar trebui sa-ti ofere alternative cel putin la fel de bune precum cele pe care le interzic.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Am actualizat Chrome, iar versiunea 43 se crashuieste pe absolut orice site pe care exista Flash Player, inclusiv pe blogul meu.

google chrome 43 crash flash player

Google crede ca isi poate forta utilizatorii sa treaca la niste tehnologii noi, care au fost inchise intr-o cutie ermetica (sandbox) si care se misca mult mai prost decat cele vechi, cu un consum mult mai mare de resurse hardware.

La fel a incercat si Microsoft sa-si forteze utilizatorii cu Windows 8 si interfata Metro (Modern UI) iar rezultatul a fost unul atat de prost, incat compania americana a fost nevoita sa vina cu Windows 8.1.

Se pare ca Google nu doreste sa invete din greseli, pentru ca altfel nu le-ar mai face. Va veni realitatea si ii va pedepsi si pe cei de acolo, care au idei „marete” si uita sa le mai pese de parerile altora in legatura cu ele.

Pana isi revine Chrome, de astazi voi trece pe Firefox.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

3 comentarii

  1. Eu n-am probleme cu el pe PC, insa pe laptop a luat-o razna. CPU-ul sta foarte sus doar cu un singur tab deschis.

    • N-ai probleme, pentru ca nu folosesti pluginul extern Flash Player (NPAPI) adica ala care functioneaza cel mai bine. Utilizezi mizeria aia de PepperFlash, care nu stie accelerare hardware.

      • Eu sper să mă obișnuiesc cu Spartan. Totul este să îmi sincronizeze între laptop și desktop setările că viteza mi se pare mai ok, momentan, pe browserul Microsoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *